logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

صحبتهای سرمربی تیم ملی کاراته درباره حضور در سوچی؛

گنج‌زاده: اردوی مشترک و مسابقه با روسیه محک جدی تیم ملی در مسیر بازی‌های آسیایی است

گنج‌زاده: اردوی مشترک و مسابقه با روسیه محک جدی تیم ملی در مسیر بازی‌های آسیایی است
سرمربی تیم ملی کاراته گفت: اردوی مشترک و مسابقه با روسیه محک جدی تیم ملی در مسیر بازی‌های آسیایی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته سجاد گنج‌زاده، سرمربی تیم ملی کاراته درباره برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی اظهار داشت: دوشنبه هفته جاری برای برگزاری یک کمپ تمرینی و حضور در مسابقات تدارکاتی راهی سوچی روسیه می‌شویم. هدف از این اردو این است که ملی‌پوشانی که قرار است در بازی‌های آسیایی حضور پیدا کنند، تمرینات باکیفیتی را در کنار تیم ملی روسیه پشت سر بگذارند و در فضای رقابتی، شرایط فنی آنها را ارزیابی کنیم تا با آمادگی و اعتماد به نفس بیشتری روی تاتامی بازی‌های آسیایی حاضر شوند.

وی افزود: این اردو و مسابقات به مدت یک هفته و در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد و می‌تواند محک بسیار خوبی برای ملی‌پوشان باشد.

سرمربی تیم ملی درباره روند آماده‌سازی تیم نیز گفت: نخستین مرحله اردوی آماده‌سازی را هفته گذشته آغاز کردیم. البته پس از مسابقات قهرمانی آسیا نیز رقابت انتخابی وزن ۸۴+ کیلوگرم برگزار شد که در نهایت محمود نعمتی به عنوان نفر ثابت این وزن انتخاب شد.

گنج‌زاده ادامه داد: در ابتدای اردو تمرکز اصلی ما روی بازگرداندن آمادگی جسمانی ورزشکاران بود، چرا که پس از مسابقات قهرمانی آسیا استراحت داشتند. خوشبختانه اردوی بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و تمرینات باکیفیتی برگزار شد.

وی با اشاره به برنامه‌های آینده کادر فنی خاطرنشان کرد: در نظر داریم از استان‌های مختلف نفراتی را به عنوان حریف تمرینی به اردو دعوت کنیم تا هم ملی‌پوشان از حضور آنها بهره ببرند و هم این ورزشکاران فرصت تمرین در کنار اعضای تیم ملی و حضور در فضای اردو را به دست آورند.

سرمربی تیم ملی با تأکید بر اهمیت بازی‌های آسیایی اظهار داشت: این مسابقات برای ما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و تمام برنامه‌ریزی‌ها بر اساس موفقیت در این رویداد انجام می‌شود.

وی درباره جام جهانی کومیته تیمی نیز گفت: از تیم قهرمان جهان غافل نخواهیم شد. با توجه به اینکه در نخستین دوره جام جهانی کومیته تیمی به دیدار نهایی رسیدیم، امیدواریم این بار نیز با بهره‌گیری از ترکیبی از نفرات باتجربه و جوان، این موفقیت را تکرار کرده و مدال طلای این رقابت‌ها را کسب کنیم.

گنج‌زاده در پاسخ به پرسشی درباره نحوه انتخاب نفرات اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان عنوان کرد: هنوز در این خصوص تصمیم نهایی گرفته نشده است، اما امیدواریم در بهترین شرایط ممکن، تیمی ایده‌آل را برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان انتخاب کنیم.

وی در پایان با اشاره به شرایط و امکانات تیم‌های ملی گفت: نگاه ملی‌پوشان کاملاً حرفه‌ای است، اما امیدواریم روزی برسد که کاراته از امکانات مناسب‌تری همچون خوابگاه، هتل و سالن تمرین استاندارد برخوردار باشد. هنوز با شرایط ایده‌آل فاصله داریم و امیدوارم وزارت ورزش و جوانان از نظر زیرساخت‌ها و امکانات، حمایت بیشتری از فدراسیون کاراته داشته باشد.

سرمربی تیم ملی در پایان از مردم و جامعه کاراته خواست با دعای خیر خود، تیم ملی را در مسیر بازی‌های آسیایی همراهی کنند تا ملی‌پوشان بتوانند بهترین عملکرد و نتایج ممکن را برای ایران رقم بزنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه