logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ليگ برتر تنيس روى ميز| سپاهان قهرمان شد

ليگ برتر تنيس روى ميز| سپاهان قهرمان شد
تیم تنیس روی میز سپاهان مقابل پتروشیمی عنوان قهرمانی سی و چهارمین دوره لیگ برتر تنیس روی میز جام شهدا را از آن خود کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومى فدراسيون تنيس روى ميز؛ دیدار برگشت فینال سي و چهارمین دوره ليگ برتر تنیس روی میز جام شهدا بین دو تیم پتروشیمی بندر امام و سپاهان برگزار شد که در پایان سپاهان با برتری ۳ بر ۲ مقابل مدافع عنوان قهرمانی بر بام تنیس روی میز ایران ایستاد.

در نخستین دیدار این مسابقه ، تیم دو نفره نیما و نوشاد عالمیان موفق شدند تیم دوبل امین احمدیان و امیرحسین هدایی از سپاهان را شکست دهند و اولین پيروزى را به سود پتروشیمی رقم بزنند.

در بازی دوم، سید محمد موسوی از پتروشیمی، برابر بنیامین فرجی از سپاهان با حساب ۳ بر ۱ شکست خورد تا کار به تساوی کشیده شود. 

در ادامه و در بازی سوم نیما عالمیان در دیداری حساس با نتیجه ۳ بر صفر مغلوب امیرحسین هدایی شد تا در مجموع سپاهان با نتیجه ۲ بر ۱ پیش بیفتد.

در چهارمین بازی، نوشاد عالمیان از پتروشیمی موفق شد امین احمدیان را با نتیجه ۳ بر ۱ شکست دهد تا نتیجه ۲-۲ مساوی شود و کار به بازی حساس پنجم کشیده شود. 

در دیدار سرنوشت‌ساز پنجم، محمد جواد سهرابی از سپاهان به مصاف افشین نوروزی از پتروشیمی بندر امام رفت و این بازی نزدیک با حساب ۳ بر ۲ به سود سهرابی خاتمه یافت تا تیم فولاد مبارکه سپاهان در مجموع ۳ بر ۲ پیروز این دیدار شود و عنوان قهرمانی را در اولین حضور خود در لیگ برتر تنیس روی میز باشگاههای ایران تصاحب کند.

پیش از این، در دیدار رفت تیم سپاهان با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب حریف خود شده بود اما با پیروزی ۳ بر ۲ در دیدار برگشت کار به گیم شماری کشید و در گیم شماری سپاهان با نتیجه ۲۰-۱۹ به پیروزی رسید و قهرمان لیگ برتر ایران شد.

سرداوری فینال این دوره از رقابت‌ها بر عهده داریوش ضرغام‌پور و محمدقاسم عموییان بود. 

سی‌وچهارمین دوره لیگ برتر تنیس روی میز باشگاههای کشور با حضور ۷ تیم برگزار شد که در نهایت با قهرمانی سپاهان، نایب‌قهرمانی پتروشیمی بندر امام و مقام سوم مشترک تیم‌های مناطق نفت‌خیز جنوب و رعد پدافند هوایی خاتمه یافت.

مهرداد علیقارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز، علیرضا خلیلی نیا مشاور رئیس کنفدراسیون آسیا و سعید زرندی مدیر عامل سپاهان نیز در سالن مسابقات از نزدیک نظاره گر دیدارها بودند.

مراسم اختتامیه این دوره از رقابت ها، روز سی و یکم تیر ماه در تالار عمارت زرین برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه