logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

حماس:

تعرض شهرک‌نشینان به مسجد الاقصی تلاشی برای یهودی‌سازی آن است

تعرض شهرک‌نشینان به مسجد الاقصی تلاشی برای یهودی‌سازی آن است
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد: تعرض شهرک‌نشینان به مسجد الاقصی تلاشی برای یهودی‌سازی آن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای، تعرض گسترده هزاران شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی با مشارکت ایتمار بن‌گویر وزیر افراطی کابینه رژیم اشغالگر، شماری از اعضای این کابینه و کنست و تعدادی از خاخام‌های صهیونیست را به‌ شدت محکوم کرد.

حماس این اقدام را تشدیدی خطرناک و تجاوزی آشکار با هدف یهودی‌سازی مسجد الاقصی دانست که در چارچوب طرح رژیم اشغالگر برای تثبیت سلطه کامل خود بر قدس و مقدسات اسلامی آن انجام می‌شود.

حماس درباره پیامدهای سوءاستفاده شهرک‌نشینان از مناسبت‌های دینی ادعایی برای گسترش تعرض‌ها و اجرای آیین‌های تلمودی در صحن‌های مسجد الاقصی هشدار داد و تاکید کرد این اقدامات تجاوزکارانه و آشکار، دامن رژیم اشغالگر و شهرک‌نشینان آن را خواهد گرفت؛ چراکه ملت فلسطین و مقاومت آن در برابر هتک حرمت مقدسات دست‌ بسته نخواهند ماند.

این جنبش تاکید کرد: مسجد الاقصی همچنان حق ویژه مسلمانان باقی خواهد ماند و تمامی اقدامات رژیم اشغالگر و تعرض‌های شهرک‌نشینان باطل است و هیچگونه مشروعیتی برای این رژیم ایجاد نمی‌کند. اراده ملت فلسطین و پایبندی آن به قدس و مسجد الاقصی نیز تا زمان زوال اشغالگری، دژی استوار در برابر طرح‌های یهودی‌سازی باقی خواهد ماند.

حماس از عموم ملت فلسطین در قدس، کرانه باختری و سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ خواست تا بسیج عمومی را ادامه دهند، برای حضور در مسجد الاقصی عازم قدس شوند و حضور دائمی و اعتکاف خود را در صحن‌های این مسجد تقویت کنند؛ زیرا این حضور، نخستین خط دفاعی در برابر طرح‌های رژیم اشغالگر برای تغییر هویت مسجد الاقصی و محو نشانه‌های عربی و اسلامی آن است.

این جنبش همچنین از کشورهای عربی و اسلامی، سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب خواست مسئولیت‌های سیاسی و دینی خود را برعهده بگیرند و برای حفاظت از مسجد الاقصی و توقف تجاوزهای مستمر علیه قدس و مقدسات آن، اقدامات عملی و فوری انجام دهند و صرفاً به صدور بیانیه‌های محکومیت و ابراز انزجار بسنده نکنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه