تصمیم عجیب باشگاه اصفهانی؛ تغییر سرمربی جدید پیش از فصل!/ ویسی سرمربی جدید ذوب آهن

تصمیم عجیب باشگاه اصفهانی؛ تغییر سرمربی جدید پیش از فصل!/ ویسی سرمربی جدید ذوب آهن
با تصمیم عجیب باشگاه اصفهانی عبدالله به عنوان ویسی سرمربی جدید ذوب آهن مشخص شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی‌ که هنوز فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر آغاز نشده، باشگاه ذوب‌آهن نخستین تغییر در کادر فنی را رقم زد و عبدالله ویسی را به‌عنوان سرمربی جدید، جانشین سیروس پورموسوی کرد.

ذوب‌آهن که سیروس پورموسوی سرمربی مستعفی نفت آبادان را به‌عنوان سرمربی خود معرفی کرده بود با تغییر وی پیش از فصل جدید تبدیل به نخستین باشگاه لیگ برتر فصل ۱۴۰۵_۱۴۰۶ شد که سرمربی خود را تغییر داد.

مدیران ذوب‌آهن که پیش‌تر سیروس پورموسوی را به‌عنوان سکان‌دار فنی تیم انتخاب کرده بودند، در پی بروز اختلاف‌نظرهای شدید، تصمیم به قطع همکاری با او گرفتند.

این باشگاه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «باشگاه ذوب‌آهن در راستای برنامه‌ریزی‌های کلان برای فصل آتی و تقویت ساختار فنی تیم، پس از بررسی گزینه‌های مختلف، با عبدالله ویسی به توافق نهایی دست یافت.»

ذوب‌آهن پس از صبا، پیکان، استقلال خوزستان، سپاهان، نفت مسجدسلیمان، فولاد، شاهین بوشهر و صنعت‌‌نفت آبادان نهمین تیم لیگ برتری ویسی محسوب می‌شود.

ویسی تنها سرمربی حاضر در لیگ برتر ۲۶ است که سابقه قهرمانی این مسابقات را در کارنامه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه