logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

گاردین: جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است


گاردین: جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
گاردین در گزارشی نوشت: جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است؛ اوضاعی که می‌تواند امنیت انرژی جهان را به خطر بیندازد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه گاردین در گزارشی اعلام کرد که جنگ (غیرقانونی) آمریکا علیه ایران به سرعت در حال خارج شدن از کنترل است.

بر اساس گزارش این رسانه، طی هفته گذشته دامنه این درگیری به سراسر غرب آسیا کشیده شده و شاهد حملات و حملات متقابل علیه (تأسیسات و دارایی های آمریکا در) دست‌کم ۵ کشور دیگر بوده‌ایم.

گاردین افزود: دونالد ترامپ به جای جنگی سریع با ایران، مناقشه‌ای منطقه‌ای را آغاز کرده است که خطر اختلال شدید در عرضه و قیمت انرژی و حتی بروز رکود اقتصادی جهانی را به همراه دارد. پس از چند روز آرامش نسبی، درگیری‌ها با حملات تقریباً هر شب پنتاگون علیه ایران و اقدامات تلافی‌ جویانه تهران علیه پایگاه‌ های نظامی آمریکا در منطقه، ازسر گرفته شد.

در گزارش این رسانه اضافه شده است: جدی‌ترین تشدید تنش‌ها روز چهارشنبه پیش رخ داد، زمانی که عربستان سعودی اعلام کرد در انجام یک سری حملات هوایی داخل عراق علیه نیروهای بسیج مردمی (حشد شعبی) به ایالات متحده پیوسته و حداقل ۲۰ نفر را کشته است؛ اقدامی که خطر گسترش بیشتر تنش‌ها در منطقه را افزایش داده است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه