logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پخش مستند «آمدم که بشنوم»؛ از شبکه مستند و افق

پخش مستند «آمدم که بشنوم»؛ از شبکه مستند و افق
همزمان با ایام راهپیمایی اربعین حسینی، مستند «آمدم که بشنوم» به کارگردانی حسن شیروانی و تهیه کنندگی خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ، به مدت چهار روز از شبکه مستند و افق در سیمای جمهوری اسلامی ایران، پخش می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مستند «آمدم که بشنوم» روایت منحصر به فردی از سفر جمعی از مسلمانان پاکستانی برای حضور در راهپیمایی اربعین حسینی است. دوربین با هدایت حسن شیروانی، این گروه را از دل کشور پاکستان دنبال و در شهرهای مختلف ایران همراهی‌شان می‌کند. در شهرهای مختلف عراق تا کربلا به تعقیب شان می‌پردازد و در این میان، اتفاقات جذاب و البته متاثرکننده‌ای برای مسلمانان پاکستانی رخ می‌دهد.

آمدم که بشنوم در دو قسمت ۴۵ دقیقه‌ای، ابتدا در شبکه مستند و روزهای دوشنبه و سه شنبه- ۱۲ و ۱۳ مردادماه - پخش می‌شود.

زمان پخش این مستند، ساعت ۱۶ و تکرار آن در روزهای بعد، ساعت یک بامداد و ۱۱ صبح اعلام شده است.

شبکه افق نیز این مستند دوقسمتی را روزهای چهارشنبه و پنجشنبه - ۱۴ و ۱۵ مردادماه - ساعت ۱۸، برای مخاطبان خود نمایش می‌دهد.

سیداصغر نوربخش (نویسنده)، محسن مقصودی (تدوین گر)، مهدی سهرابی (مدیر تصویربرداری)، پیمان باقری، محمداحسان سلمانی، محمدمهدی پورعرب، مجید دهقان زاده، علیرضا شهرکی، مهدی قربانی (تصویربرداران) عوامل این فیلم هستند.

مستند آمدم که بشنوم تازه ترین محصول مرکز سیمرغ سازمان صدا و سیما در گستره بین‌المللی است که تولید آن در سه کشور ایران، پاکستان و عراق انجام شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه