logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

رییس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران خبر داد:

بررسی درخواست ۶۶۹ متقاضی واحدهای مستقر در زیرساخت‌های زنان مناطق ۲۲گانه تهران

بررسی درخواست ۶۶۹ متقاضی واحدهای مستقر در زیرساخت‌های زنان مناطق ۲۲گانه تهران
رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، با اشاره به برگزاری ۸۳ جلسه کمیته تخصصی واگذاری در راستای ساماندهی فعالیت واحدهای مستقر در مجموعه‌های فرهنگی و فراغتی ویژه بانوان، گفت: تاکنون درخواست ۶۶۹ متقاضی بهره برداری واحدهای مستقر در ۱۷۰هکتار زیرساخت زنانه شهر تهران، در کمیته واگذاری مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، مریم اردبیلی با اشاره به مأموریت‌های مجموعه‌های «شهربانو»، «شهردخت» و «بوستان‌های بانوان» گفت: برگزاری منظم جلسات کمیته واگذاری با هدف تسهیل، شفاف‌سازی و حمایت از بهره‌برداران توانمند و کارآفرین زن به منظور ایجاد فرصت‌های عادلانه، زمینه فعالیت پایدار، تخصصی و منطبق با مأموریت فرهنگی و فراغتی این مجموعه ها در دستور کار قرار دارد به همین منظور از اواخر سال ۱۴۰۲ تاکنون، درخواست ۶۶۹ متقاضی در کمیته واگذاری مورد بررسی دقیق قرار گرفتند که پس از ارزیابی رزومه، مجوزها، طرح‌ها و برنامه‌های پیشنهادی، ۴۶۸ متقاضی بهره‌برداری از واحدهای مختص زنان پس از بررسی‌های تخصصی تأیید و برای انجام مراحل بعدی به مناطق ۲۲گانه معرفی شدند.

وی در تشریح رویکردهای محوری مراکز مختص زنان افزود: غنی‌سازی اوقات فراغت زنان، افزایش نشاط اجتماعی، تقویت سیاست خانواده‌محور و مهارت‌افزایی فردی، اجتماعی و اقتصادی زنان، ترویج الگوهای فاخر فرهنگی، تقویت هویت ایرانی ـ اسلامی، سلامت، عدالت در شهر، آرامش و ... از مهم‌ترین اهداف مجموعه‌های شهربانو، شهردخت و بوستان‌های بانوان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تشریح فرآیند واگذاری نیز گفت: واگذاری بخش‌های مختلف مجموعه‌ها به بهره‌برداران تخصصی و واجد شرایط، در چارچوب قوانین و آیین‌نامه معاملات شهرداری تهران و پس از طی مراحل قانونی انجام می‌شود.

مشاور زنان و خانواده شهردار تهران با تاکید بر اینکه تمامی بهره‌برداران مجموعه‌های شهربانو از میان زنان با تخصص های ویژه، ورزشکار، توانمند و کارآفرین انتخاب می‌شوند تصریح کرد: با توجه به رویکرد فرهنگی این مجموعه‌ها، تلاش شده است با در نظر گرفتن تعرفه‌های مناسب، امکان حضور بهره‌برداران جوان، توانمند و دارای انگیزه فرهنگی فراهم شود.

اردبیلی با تاکید بر سیاست افزایش دسترسی عادلانه زنان به این مجموعه‌ها نیز اظهار کرد: امکانات و خدمات هر مجموعه بر اساس نیازسنجی منطقه‌ای به‌صورت تخصصی و روزآمد طراحی و کاربری واحدهای داخلی به صورت دوره ای بازنگری می‌شود.

وی از زنان کارآفرین و علاقه‌مند به فعالیت در واحدهای مستقر در مراکز مختص زنان دعوت کرد برای طی مراحل معرفی و حضور در فرآیند واگذاری به ادارات زنان و خانواده مناطق ۲۲ گانه تهران مراجعه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه