logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

قدردانی رئیس بنیاد شهید از اقدامات ارزشمند آیت‌الله شهرستانی در حمایت از خانواده‌های معظم شهدا

قدردانی رئیس بنیاد شهید از اقدامات ارزشمند آیت‌الله شهرستانی در حمایت از خانواده‌های معظم شهدا
معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه، در سفر استانی به قم، به نمایندگی از دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور، از آیت‌الله شهرستانی، نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی، به‌دلیل اقدامات ارزشمند ایشان در دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ارائه خدمات ارزنده به این قشر معظم، تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید احمد موسوی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه، در سفر استانی به قم، به نمایندگی از دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور، از آیت‌الله شهرستانی، نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی، به‌دلیل اقدامات ارزشمند ایشان در دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ارائه خدمات ارزنده به این قشر معظم، تقدیر و تشکر کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار اظهار کرد: دکتر پزشکیان تأکید کردند که خدمت شما برسیم و از همراهی، حمایت، زحمات و اقدامات بی‌نظیر جنابعالی در خصوص خانواده‌های معظم شهدا تقدیر و تشکر نماییم.

دکتر موسوی در ادامه افزود: خدمات شما به خانواده‌های معظم شهدا و دیدار با این عزیزان در همه استان‌ها که نشان از پیوند میان شیعیان ایران و عراق است، بسیار اثرگذار و اثربخش بود اینکه شما به فکر خانواده‌های معظم شهدا، معلولین و مجروحین هستید، برای ما سرمشق بسیار خوبی است. این نگاه شما ما را بسیار متأثر کرد و برای ما آموزنده بود.

معاون رئیس‌جمهور در این دیدار، ضمن اشاره به رضایتمندی خانواده‌های معظم شهدا از اقدامات صورت‌گرفته، اظهار داشت: از نتایج حاصل‌شده می‌توان به انتقال پیام‌های معنوی و انسانی، خیرخواهی، مودت و همدردی با خانواده‌های گرانقدر شهدا اشاره کرد. این اهتمام ارزشمند که جلوه‌ای ماندگار از تکریم مقام والای شهیدان و احترام به صبر و ایستادگی خانواده‌های معظم آنان بود و موجب دلگرمی این عزیزان شد.

در پایان این دیدار لوح تقدیر دکتر پزشکیان رئیس جمهور توسط رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به آیت الله شهرستانی تقدیم شد. همچنین از اقدامات استاندار قم به خانواده معزز شهدا و ایثارگران نیز تجلیل به عمل آمد.

در این دیدار سید منصور بنی هاشمی مشاور و مدیر کل حوزه ریاست، سیده معصومه غفوری مدیر کل روابط عمومی و اطلاع رسانی و حجت الاسلام و المسلمین حسن هنرمند مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم حضور داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه