logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

«مادرکیو» به صحنه می‌رود؛ سجاد افشاریان تهیه کننده «پس‌ماند» شد

«مادرکیو» به صحنه می‌رود؛ سجاد افشاریان تهیه کننده «پس‌ماند» شد
نمایش «مادرکیو» به نویسندگی و کارگردانی محمدمتین اوجانی در عمارت نوفل‌لوشاتو روی صحنه می‌رود، همچنین سجاد افشاریان تهیه کننده نمایش «پس‌ماند» به کارگردانی مهدی برومند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «مادرکیو» به نویسندگی و کارگردانی محمدمتین اوجانی و تهیه‌کنندگی داود نامور، از ۲۲ شهریور سال جاری در عمارت نوفل‌لوشاتو روی صحنه می‌رود.

این نمایش نخستین همکاری محمدمتین اوجانی به عنوان نویسنده و کارگردان با داود نامور در مقام تهیه‌کننده است که پیش‌فروش بلیت آن از ۲ شهریور در سایت تیوال آغاز می‌شود.

داود نامور از تهیه‌کنندگان و فعالان تئاتر و مدیر عمارت نوفل‌لوشاتو است. او پیش از این تهیه‌کنندگی آثاری همچون «سلول»، «بودن»، «مده‌آ»، «پروین»، «دوجلاد» و «چلوکبابی حاجی مولوی» را بر عهده داشته است.

نمایش «سلول» از جمله آثار اخیر نامور در کسوت تهیه کننده است که با ۱۱۰ اجرا در سال جاری به کار خود پایان داد.

محمدمتین اوجانی نیز از کارگردانان تئاتر و سینماست که پیش از این فیلم سینمایی «این جمعیت قابل کنترل» را روی پرده سینما داشته است. این فیلم موفق به کسب مقام دوم در هشتمین جشنواره فیلم‌های فولکلور هندوستان شد.

اوجانی در عرصه تئاتر نیز کارگردانی آثاری همچون «توو»، «مرگ هیتلر به روایت تلفنچی»، «نئاندرتال‌ها» و «رهایی از شائولین» را در کارنامه خود دارد. نمایش «رهایی از شائولین» در سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر و در بخش «فجر پلاس» موفق به کسب مقام نخست شد.

سجاد افشاریان تهیه کننده «پس‌ماند» شد

«پس‌ماند» به نویسندگی مهدی برومند و حمید رحیمی و کارگردانی مهدی برومند، پس از یک سال تمرین و آماده‌سازی به‌زودی روی صحنه می‌رود. مهدی برومند پس از نمایش «ناصدا» که در ۶ بخش نامزد دریافت جوایز جشن حافظ شد و تندیس بهترین بازیگر زن را نیز به خود اختصاص داد، این بار با نمایش «پس‌ماند» به صحنه بازمی‌گردد.

این نمایش به مفاهیمی همچون فقدان، تنهایی و آنچه از یک انسان پس از فاجعه باقی می‌ماند، می‌پردازد. «پس‌ماند» به تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان، نویسندگی مهدی برومند و حمید رحیمی و کارگردانی مهدی برومند تولید شده است.

جزئیات اجرای این نمایش و زمان آغاز بلیت‌فروشی آن به‌زودی اعلام می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه