logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

ثبت بیش از ۳.۷ میلیون تخلف ساکن در تهران؛ توقف دوبله در صدر تخلفات

ثبت بیش از ۳.۷ میلیون تخلف ساکن در تهران؛ توقف دوبله در صدر تخلفات
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از ثبت و اعمال قانون بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار فقره تخلف ساکن از ابتدای سال خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور؛ رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از ثبت و اعمال قانون بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار فقره تخلف ساکن در معابر پایتخت از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: توقف‌های غیرمجاز، به‌ویژه توقف دوبله و سد معبر، از عوامل اصلی ایجاد گره‌های ترافیکی و اختلال در عبور و مرور شهروندان است.

وی با اشاره به گستردگی تخلفات ساکن در تهران اظهار کرد: توقف دوبله، توقف در محل‌های ایستادن ممنوع و توقف مطلقاً ممنوع، توقف در حریم تقاطع‌ها و میادین، توقف وسایل نقلیه عمومی خارج از ایستگاه‌های تعیین‌شده، توقف در محل‌های ویژه معلولان و جانبازان، توقف روی پیاده‌روها و همچنین توقف خودروها برای عرضه و فروش کالا در حاشیه راه‌ها، از جمله مصادیق تخلفات ساکن هستند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: هر نوع توقفی که موجب سد معبر و اختلال در عبور و مرور شود، تخلف ساکن محسوب شده و برابر مقررات با آن برخورد خواهد شد.

موسوی‌پور با اشاره به الزامات قانونی در این زمینه گفت: بر اساس ماده ۱۶۳ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی و جدول تخلفات، موارد مذکور تخلف ساکن محسوب می‌شوند و مأموران پلیس راهور موظف به اعمال قانون متخلفان هستند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار فقره تخلف مربوط به توقف‌هایی که موجب سد معبر و اختلال در جریان روان ترافیک شده‌اند، به ثبت رسیده است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اضافه کرد: همچنین بیش از ۹۸۰ هزار فقره تخلف توقف دوبله در معابر و بیش از ۷۴۵ هزار فقره توقف در محل‌های مطلقاً ممنوع اعمال قانون شده است.

موسوی‌پور با اشاره به آثار تخلفات ساکن بر کیفیت زندگی شهری تصریح کرد: این تخلفات علاوه بر ایجاد اختلال در عبور و مرور، آرامش روانی شهروندان، ایمنی عابران پیاده و دسترسی به خدمات شهری را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: توقف‌های غیرمجاز در حریم تقاطع‌ها و میادین می‌تواند موجب کاهش دید رانندگان و افزایش احتمال وقوع تصادف شود. همچنین توقف در محل‌های ویژه معلولان و جانبازان، علاوه بر تخلف قانونی، تضییع حقوق این گروه از شهروندان است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تأکید بر برخورد مستمر با تخلفات ساکن گفت: پلیس راهور تهران بزرگ با استفاده از ظرفیت‌های هوشمند، نیروهای میدانی و سامانه‌های نظارتی، معابر پایتخت را به‌صورت شبانه‌روزی رصد می‌کند و اعمال قانون متخلفان بدون اغماض ادامه خواهد داشت.

موسوی‌پور در پایان با تأکید بر نقش شهروندان در بهبود وضعیت ترافیکی پایتخت گفت: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، احترام به حقوق دیگران و پرهیز از توقف‌های غیرمجاز، علاوه بر ارتقای فرهنگ رانندگی، نقش مهمی در کاهش گره‌های ترافیکی، افزایش ایمنی و روان‌سازی تردد در معابر شهر دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه