logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در نشست هیات رئیسه فدراسیون تنیس چه گذشت؟/ تقدیر از تنیسورها تا پاداش ناگویا

در نشست هیات رئیسه فدراسیون تنیس چه گذشت؟/ تقدیر از تنیسورها تا پاداش ناگویا
نشست هیات رئیسه فدراسیون تنیس با حضور اعضا برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، پنجمین جلسه هیات رییسه فدراسیون تنیس در سال ۱۴۰۵ با حضور اعضا در محل سالن جلسات فدراسیون تشکیل و در خصوص مسائل مختلف بحث و تبادل نظر شد.

در این نشست مقرر شد با توجه به نزدیکی بازی‌های آسیایی ناگویا و با هدف تقویت ملی‌پوشان کشورمان برای حضوری قدرتمندانه در این رویداد، تیم ملی پدل دختران کشورمان در مسابقات FIP برنز ازمیر ترکیه شرکت کند.

همچنین با تصویب هیات رئیسه، ادامه همکاری با کادر فنی تیم‌های ملی مورد تایید قرار گرفت. بر این اساس همکاری با حمیدرضا نداف سرمربی تیم ملی تنیس آقایان برای بازی های آسیایی ناگویا تمدید و مقرر شد همکاری با داریوش صابر به عنوان سرمربی تیم ملی پدل و سهراب حسین زاده مربی این تیم به مدت یک سال دیگر ادامه یابد. بر این اساس مسعود کارخانه، مربی بدنسازی تیم ملی پدل نیز تا پایان جام‌جهانی همکاری خود را با این تیم ادامه خواهد داد.

در بخش دیگری از این نشست، هیات رئیسه فدراسیون با پرداخت کمک هزینه آیلین محمدیان‌فر و یک مربی به انتخابی دختران برتر آسیا در رده سنی کمتر از ۱۶ سال (تایلند) موافقت کرد. همچنین هیات رئیسه فدراسیون با برگزاری مجمع عمومی این فدراسیون در سیزدهم آبان‌ماه سال جاری به صورت آنلاین و حضوری در تهران تاکید کرد.

در این نشست تقدیر از یاسمن یزدانی، هانا سلطانی و کیمیا ثاقب تهرانی به دلیل عملکرد قابل قبول در چند وقت اخیر تصویب و مقرر شد پاداشی از سوی فدراسیون به این ورزشکاران  اهدا شود. در این نشست حمایت از تیم‌های ملی تنیس و پدل ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد بر اساس عملکرد ملی‌پوشان کشورمان در این رویداد، پاداشی برای این نفرات در نظر گرفته شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه