رئیس فدراسیون تکواندو کشور:
شهدای ورزشکار الگوی امروز جامعه/خانواده شهدا مورد بی مهری مردم و مسئولان واقع شده اند
رئیس فدراسیون تکواندو کشور گفت: برای جامعه ورزش که الگوی جوانان و مردم این مرز و بوم هستند باید الگو، اسوه و چراغ راهی وجود داشته باشد که با تاسی به آن بتوانند راه درست از خطا را تشخیص دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسل شاهوار سید محمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو کشور در کنگره شهید غنیمت پور و 255 شهید استان سمنان گفت: شهدا نیاز به گفتن و گفته شدن ندارند زیرا آنها با نثار عزیزترین گوهر وجودی خودشان حرف ها را زدند و در باور مردم نشستند و اینک نوبت ماست که وظایف خود را بشناسیم و به آن عمل کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , نسل شاهوار ,وی ضمن تقدیر از بانیان برگزاری مراسم اظهار کرد: ما همه چیزمان را مدیون خون شهدا هستیم.
,رئیس فدراسیون تکواندو با بیان اینکه شهید غنیمت پور سومین شهید شاخصی است که این مراسم برایش برگزار می شود افزود: مراسم سال های گذشته در اصفهان و تهران برگزار شده بود و امروز میهمان شهرستان شاهرود و بزرگداشت این شهید ارزشمند دفاع مقدس هستیم.
,پولادگر تاکید کرد: برای جامعه ورزش که الگوی جوانان و مردم این مرز و بوم هستند باید الگو، اسوه و چراغ راهی وجود داشته باشد که با تاسی به آن بتوانند راه درست از خطا را تشخیص دهند.
,وی با بیان این مطلب که در دورانی به سر می بریم که خانواده شهدا کمتر مورد توجه قرار می گیرند و مورد بی مهری مردم و مسئولان واقع شده اند خاطر نشان کرد: شهدا بی شک نزد پروردگارشان متنعمند ولی بعد از آن ها صبوری، بزرگواری و فرهنگ ایثار شهدا توسط خانواده هایشان بین ما رواج دارد.
,پولادگر برگزاری چنین مراسماتی را ضروری دانست و عنوان کرد: آنچه ما در تلاش برای انجام آن هستیم این است که خانواده، پدران و مادران شهدایی که هنوز در بین ما باقی هستند شناسی کرده و اسم و رسمشان را زنده و گرامی بداریم.
,وی با اشاره به این که لحظات زندگی شهدا می تواند برای همه جوانان الگو باشد اذعان داشت: شهدای جهاد و معرکه از مرتبه بالایی برخوردارند و خدا درهای بهشت را که فقط برای اولیای خاصش است به روی آنان گشوده است.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه