logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پزشکیان: ایران اهل گفتگوست؛ آمریکا باید به تعهدات خود پایبند باشد

پزشکیان: ایران اهل گفتگوست؛ آمریکا باید به تعهدات خود پایبند باشد
رئیس‌جمهور کشورمان در دیدار نخست‌وزیر هلند با تأکید بر آمادگی تهران برای توسعه و گسترش همکاری‌ها با هلند و دیگر کشورهای اروپایی، خواستار بررسی ریشه‌های مشکلات موجود در روابط شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در حاشیه هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با آقای راب یتن نخست‌وزیر هلند دیدار و درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و آخرین وضعیت ناشی از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران گفت‌وگو کرد.

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به سابقه روابط میان تهران و کشورهای اروپایی اظهار داشت: ایران و هلند در گذشته روابط خوبی با یکدیگر داشته‌اند، اما عواملی موجب شد مناسبات دو طرف به وضعیت کنونی برسد.

پزشکیان با تأکید بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات با هلند و دیگر کشورهای اروپایی در حوزه‌های مختلف افزود: ما آماده گسترش همکاری‌ها هستیم و باید بررسی کنیم ریشه مشکلات و اختلافات موجود چیست و چگونه روابط به این مرحله رسیده است.

رئیس‌جمهور همچنین در تشریح آخرین وضعیت و پیامدهای حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، بر مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره گفت‌وگو و دیپلماسی تأکید کرد و گفت: ما اهل گفت‌وگو بوده‌ایم و هستیم، اما اگر توصیه‌ای وجود دارد، باید به طرف آمریکایی منتقل شود؛ چراکه در مقاطع مختلف، پس از برگزاری مذاکرات، روند گفت‌وگوها از سوی آمریکا مختل شده و در نهایت شاهد آغاز جنگ بوده‌ایم و جمهوری اسلامی ایران نیز در برابر این اقدامات از خود دفاع کرده است.

نخست‌وزیر هلند نیز در این دیدار با اشاره به سابقه روابط دوجانبه ایران و هلند، بر ضرورت یافتن راهکارهایی برای عبور روابط دو کشور از وضعیت کنونی تأکید کرد.

وی همچنین مسائل منطقه‌ای و تحولات مرتبط با تنگه هرمز را مورد توجه قرار داد و بر ضرورت تلاش برای خروج هرچه سریع‌تر منطقه از شرایط موجود تأکید کرد.

در این دیدار، طرفین همچنین بر اهمیت تداوم رایزنی‌های دیپلماتیک و بررسی راهکارهای موجود برای کاهش تنش‌ها در منطقه و همچنین فراهم کردن زمینه‌های لازم برای توسعه روابط دوجانبه تأکید کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه