logo
شنبه 18 مهر 1405 | شنبه 10 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  2. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  3. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  4. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  5. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  6. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  7. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  8. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  9. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  10. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  11. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  12. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  13. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  14. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  15. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  16. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  17. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  18. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  19. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  20. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند

بازی‌های آسیایی ناگویا| قهرمانان و مدال‌آوران دانشجو می شوند

بازی‌های آسیایی ناگویا| قهرمانان و مدال‌آوران دانشجو می شوند
امکان تحصیل بدون آزمون برای قهرمانان و مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا فراهم شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، زارعی مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به سیاست‌های کلان کشور در زمینه حمایت از نخبگان و قهرمانان ورزشی اظهار کرد: از سال‌ 1368 براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در راستای حمایت از قهرمانان ورزشی و فراهم کردن زمینه ادامه تحصیل آنان،  امکان پذیرش بدون آزمون در رشته تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در دانشگاه‌های دولتی در هر سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری وجود دارد.

وی افزود: این ظرفیت طی سال‌های گذشته مورد استفاده جمع قابل توجهی از قهرمانان، مدال‌آوران و مربیان ورزشی کشور قرار گرفته و زمینه ادامه تحصیل آنان را در دانشگاه‌های کشور فراهم کرده است. بسیاری از این افراد، امروز از مدیران، مربیان و چهره‌های مؤثر ورزش کشور هستند.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به برگزاری بازی‌های آسیایی ناگویا تصریح کرد: این ظرفیت برای قهرمانان و مدال‌آوران واجد شرایط این رقابت‌ها نیز قابل استفاده است و ورزشکارانی که شرایط لازم را داشته و تمایل به ادامه تحصیل در رشته تربیت‌بدنی و علوم ورزشی داشته باشند، می‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند.

زارعی ادامه داد: قهرمانان متقاضی می‌توانند درخواست خود را از طریق فدراسیون ورزشی مربوطه به وزارت ورزش و جوانان و دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها ارسال کنند. در ادامه، وزارت ورزش و جوانان موضوع را با اداره‌کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان هماهنگ می‌کند تا پرونده متقاضیان در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی و فرایند پذیرش آنان انجام شود.

وی با تأکید بر اینکه این ظرفیت صرفاً مربوط به ورود و پذیرش در دانشگاه است، گفت: پذیرش بدون آزمون به معنای معافیت قهرمانان از ضوابط آموزشی دانشگاه نیست؛ بلکه این امتیاز تنها مسیر ورود به دانشگاه را تسهیل می‌کند و پس از پذیرش، دانشجویان قهرمان همانند سایر دانشجویان موظف به رعایت قوانین و مقررات آموزشی، حضور در کلاس‌ها، شرکت در آزمون‌ها و احراز شرایط لازم برای ادامه تحصیل هستند.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون‌های ورزشی و سایر دستگاه‌های مرتبط، امکان استفاده قهرمانان واجد شرایط بازی‌های آسیایی ناگویا از این ظرفیت در سال تحصیلی جاری فراهم شود تا آنان بتوانند در کنار فعالیت حرفه‌ای ورزشی، مسیر تحصیل و پیشرفت علمی خود را نیز دنبال کنند و  در آینده مدیران شایسته ای در ورزش داشته باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه