logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دادستان تهران:

بسیاری از پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی به نتیجه رسیده است

 بسیاری از پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی به نتیجه رسیده است
سیصدوهشتادوششمین جلسه بررسی پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی استان تهران امروز با حضور رئیس کل دادگستری و دادستان تهران برگزار و در این جلسه بر رسیدگی از ابتدای امر با حضور اعضای اثرگذار، تسریع در اجرای احکام، جبران خسارت زیان‌دیدگان و صیانت از بیت‌المال و حقوق عامه تأکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی ریاست قوه قضاییه، سیصد و هشتاد و ششمین جلسه پیگیری و نظارت بر پرونده‌های کثیرالشاکی، مهم و ملی استان تهران با حضور ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان، علی صالحی دادستان تهران و جمعی از معاونان قضایی دادگستری استان، ضابطان قضایی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مربوطه برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی استان تهران، روند رسیدگی به آنها، موانع موجود و راهکارهای تسریع در تعیین تکلیف این پرونده‌ها بررسی شد.

علی صالحی، دادستان تهران، در این جلسه، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل ریاست قوه قضاییه درباره نظارت، مدیریت و رصد پرونده‌های مهم و کثیرالشاکی به سراسر کشور، گفت: جلسات نظارتی دادسرای تهران به‌صورت مستمر و هر سه‌شنبه با حضور قضات و معاونان این دادسرا برگزار می‌شود.

صالحی در تشریح روند این جلسات، اظهار کرد: در این جلسات از ضابطان پرونده‌ها، قضات رسیدگی‌کننده، کارشناسان و هیئت مستشاری دادسرای تهران که از قضات مجرب دستگاه قضایی هستند، دعوت می‌شود تا به قضات رسیدگی‌کننده برای انجام رسیدگی بهتر و دقیق‌تر کمک کنیم.

۳۸۶ جلسه و ۸۷۲ مصوبه در دادسرای تهران برای پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی

وی با اشاره به عملکرد پنج سال گذشته این جلسات، افزود: در پنج سال اخیر ۳۸۶ جلسه در این رابطه در دادسرای تهران تشکیل شده که ۸۷۲ مصوبه در پی داشته است. همه این تلاش‌ها برای پیگیری و نظارت دقیق بر این پرونده‌ها از بدو تشکیل تا اجرای حکم است.

دادستان تهران تأکید کرد: سعی کرده‌ایم نظارت بر این پرونده‌ها مداوم و بدون توقف باشد و چنانچه پرونده‌ای به یکی از همکاران قضایی ارجاع شد، مدیریت نیز در جریان کم و کیف این پرونده‌ها باشد تا از موانع و مشکلات پیش روی احتمالی گره‌گشایی کند و پرونده را در مسیر درست و قانونی خود قرار دهد.

صالحی با بیان اینکه نتایج این جلسات تاکنون مثبت ارزیابی می‌شود، گفت: بسیاری از پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی به نتیجه رسیده و مطالبات مردم پرداخت شده است. امیدواریم نتیجه و خروجی این جلسات به نفع مردم و احقاق حقوق آنان باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما نظارت بر این پرونده‌ها بدون دخالت قضایی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه