logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در جریان سفر رییس کل بانک مرکزی تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسید؛

بانک ملی ایران تا سقف ۳ همت واحدهای تولیدی اردبیل را تأمین مالی می‌کند

بانک ملی ایران تا سقف ۳ همت واحدهای تولیدی اردبیل را تأمین مالی می‌کند
تفاهم‌نامه همکاری بانک ملی ایران و استانداری اردبیل با هدف حمایت از تولید، اشتغال‌آفرینی و تأمین مالی واحدهای تولیدی استان در جریان سفر عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی به امضا رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی بانک ملی ایران، در جریان سفر رئیس کل بانک مرکزی با مشایعت محسن سیفی مدیرعامل بانک ملی ایران به استان اردبیل و حضور در همایش ملی «شیوه‌های نوین تأمین مالی»، این تفاهم‌نامه با استاندار اردبیل امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، بانک ملی ایران در چارچوب ابزارهای نوین تأمین مالی، تا سقف سه همت سرمایه در گردش واحدهای تولیدی استان اردبیل را تأمین خواهد کرد. این تأمین مالی از طریق ایجاد تعهد و با استفاده از ابزارهایی همچون اوراق گام، ضمانت‌نامه و گشایش اعتبار اسنادی انجام می‌شود.

همایش ملی «شیوه‌های نوین تأمین مالی» با حضور عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی و معاونان وی، مدیرعامل بانک‌ ملی ایران، جمعی از مدیران ارشد سایر بانک‌ها، استاندار و معاونان استانداری اردبیل، نماینده ولی‌فقیه در استان، جمعی از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران اقتصادی و نظارتی، فعالان بخش خصوصی، نمایندگان اتاق بازرگانی و نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.

معرفی و توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی از جمله اوراق گام، ضمانت‌نامه و اعتبار اسنادی و استفاده از ظرفیت این ابزارها برای تأمین مالی واحدهای تولیدی، صنایع و طرح‌های زیرساختی، محور اصلی این همایش بود.

رئیس کل بانک مرکزی در این همایش بر توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی تأکید کرد و گفت استفاده از این ابزارها در اقتصادهای پیشرفته سهم قابل توجهی دارد.

به گفته وی، این روش‌ها با ایجاد تعهد بانکی، تأمین مالی را به سمت تولید و زنجیره تأمین هدایت می‌کنند و بدون اتکا به منابع نقدی بانک، امکان تأمین نیاز مالی واحدهای تولیدی را فراهم می‌سازند.

در پایان این همایش، تفاهم‌های همکاری میان بانک‌ها و مجموعه مدیریت استان اردبیل با هدف تقویت تأمین مالی بخش تولید، به صورت نمادین و با حضور رئیس کل بانک مرکزی به امضا رسید که تفاهم‌نامه بانک ملی ایران و استانداری اردبیل نیز در همین چارچوب منعقد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه