logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

پایان انحصار رتبه‌های زیر هزار کنکور؛ اتحاد بسیج و آموزش‌وپرورش برای شناسایی و پرورش استعدادها در مدارس دولتی سراسر کشور به ویژه مناطق محروم

پایان انحصار رتبه‌های زیر هزار کنکور؛ اتحاد بسیج و آموزش‌وپرورش برای شناسایی و پرورش استعدادها در مدارس دولتی سراسر کشور به ویژه مناطق محروم
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: باید با همکاری دو مجموعه بسیج و آموزش و پرورش، استعدادهای دانش‌آموزان در مدارس دولتی سراسر کشور به ویژه مناطق محروم شناسایی و کشف شوند و برای پرورش و حمایت از آنان برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب در نشست مشترک با وزیر آموزش‌وپرورش، با اشاره به ضرورت بازنگری در نحوه ارزیابی عملکردهای مشترک دو مجموعه، اظهار کرد: گزارش فعالیت‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند معیار مناسبی برای سنجش موفقیت باشد و باید مشخص شود اقدامات انجام‌شده چه نتایج و دستاوردهایی به همراه داشته است؛ تمرکز بر اثربخشی برنامه‌ها می‌تواند مسیر فعالیت‌های آینده را نیز روشن کند و موجب شود منابع و ظرفیت‌ها در بخش‌های مؤثرتر به کار گرفته شوند.

وی یکی از محورهای مهم همکاری بسیج و آموزش‌وپرورش را استعدادیابی در مدارس دولتی و مناطق محروم دانست و با انتقاد از وضعیتی که در آن بخش قابل‌توجهی از رتبه‌های برتر کنکور به دانش‌آموزان مدارس غیردولتی اختصاص می‌یابد، تصریح کرد: باید با همکاری دو مجموعه بسیج و آموزش و پرورش، استعدادهای دانش‌آموزان در مدارس دولتی سراسر کشور به ویژه مناطق محروم شناسایی و کشف شوند و برای پرورش و حمایت از آنان برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد که این موضوع نباید در حد یک طرح مقطعی باقی بماند، بلکه لازم است به‌عنوان هدفی مشترک، با شاخص‌های مشخص و قابل‌اندازه‌گیری دنبال شود.

وی پیشنهاد کرد برای تغییر سهم دانش‌آموزان این مدارس در میان رتبه‌های برتر کنکور، هدف‌گذاری مرحله‌ای صورت گیرد و حتی برای سال نخست و دوم، به‌ترتیب تغییراتی در حدود ۱۰ و ۲۰ درصد در این نسبت مدنظر قرار گیرد؛ سنجش میزان تحقق این هدف می‌تواند معیار روشنی برای ارزیابی نتیجه همکاری بسیج و آموزش‌وپرورش باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین طائب در ادامه، تشکیل شبکه‌های علمی، خدمت‌رسانی، سازندگی و فرهنگی را از جمله زمینه‌های همکاری مشترک بسیج و آموزش و پرورش دانست.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین خواستار آن شد که به‌جای تمرکز صرف بر تعداد برنامه‌ها و فعالیت‌ها، دستاوردهای واقعی این اقدامات در حوزه تعلیم و تربیت و مقابله با آسیب‌ها و تهدیدهای فرهنگی ارزیابی شود.

وی با اشاره به نقش آموزش‌وپرورش در تربیت نسل آینده، تصریح کرد که برنامه‌های مشترک باید متناسب با تحولات روز و نیازهای جدید دانش‌آموزان تدوین شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین طائب همچنین بر ضرورت توجه به تربیت در دوره کودکی، افزایش هماهنگی میان بخش‌های مرتبط و فراهم‌کردن زمینه ارتباط مؤثرتر دانش‌آموزان و معلمان در چارچوب برنامه‌های مشترک تأکید کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در بخش دیگری از سخنان خود، موضوع تأمین منابع و پشتیبانی از برنامه‌های مشترک را مورد توجه قرار داد و خواستار پیگیری ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده در قوانین و مصوبات برای تأمین اعتبارات موردنیاز شد. وی تأکید کرد که تحقق اهداف آموزشی و تربیتی، مستلزم بهره‌گیری از ظرفیت‌های هر دو مجموعه و ایجاد منابع حمایتی متناسب با مأموریت‌های تعیین‌شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین طائب در پایان، پیشنهاد داد تیمی مشترک از مسئولان و کارشناسان بسیج و وزارت آموزش‌وپرورش تشکیل شود تا با بازنگری در برنامه‌های موجود و بررسی مأموریت‌های مشترک، برنامه‌ای تحولی و مبتنی بر نتایج قابل‌سنجش تدوین شود؛ برنامه‌ای که در آن، شناسایی و حمایت از استعدادهای دانش‌آموزان مدارس دولتی و مناطق محروم نیز جایگاهی مشخص و قابل ارزیابی داشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه