کمیته اشتغال معتادان پاک شده در استان مرکزی ایجاد می شود
استاندار مرکزی گفت: در راستای ایجاد اشتغال و توانمندسازی معتادان پاک شده کمیته اشتغال معتادان پاک شده در استان مرکزی ایجاد می شود[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیارآفتاب، محمد حسین مقیمی استاندار مرکزی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در استانداری گفت: این کار گروه با مسولیت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و عضویت دستگاه های مرتبط در استان تشکیل می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
مقیمی اظهار کرد: همچنین می توان از طریق صندوق مهر امام رضا(ع) استان نیز اعتبارات را در قالب پرداخت تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار دهیم.
,
وی افزود: برای اینکه جامعه پذیرای افراد معتاد بهبود یافته باشد می توان از ظرفیت خیرین استفاده کرد تا این افراد با دغدغه کمتر به جامعه برگرداند.
,
استاندار مرکزی ادامه داد: در صورتی که شرایط برای پذیرش این افراد در جامعه فراهم نباشد شاهد خواهیم بود که این افراد دوباره به مصرف مواد مخدر روی می آورند.
,
مقیمی با اشاره به ضرورت و اهمیت پیشگیری از مصرف مواد مخدر گفت: می توان از ظرفیت های اساتید حوزه و دانشگاه ها در این راستا استفاده کرد.
,
وی با اشاره به اینکه دشمنان هجمه های زیادی را برای ترویج مصرف مواد مخدر در جامعه ایجاد کرده اند خاطر نشان کرد:لازم است با افزایش آگاهی های مردم در خصوص این مواد شاهد کاهش مصرف در سطح جامعه باشیم.
,
,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه