logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده مردم شهرستان‌های اهر و هریس در مجلس:

هجده هزار خانه، ۶۰۰ کلاس درس، ۶۰ مسجد و خانه بهداشت در مناطق زلزله زده ساخته شد

هجده هزار خانه، ۶۰۰ کلاس درس، ۶۰ مسجد و خانه بهداشت در مناطق زلزله زده ساخته شد
نماینده مردم شهرستان‌های اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی گفت: در سایه نصایح مقام معظم رهبری و حادثه زلزله با تلاش مدیران و همیاری مردم ، هجده هزار خانه، 600 کلاس درس، نزدیک به شصت مسجد و خانه بهداشت در این مناطق ساخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اهروصال، عباس فلاحی باباجان نماینده مردم شهرستان‌های اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح مسجد روستای اورنگ با حضور خیرین اهری، مسولین استانی و شهرستانی و حسین انواری سرپرست کمیته امداد کشور با تشکر از تمامی خیرین، مسئولین و بویژه مسئولان کمیته امداد و سایر نهادهای کمک کننده در بازسازی مناطق زلزله زده اظهار داشت: با وجود بزرگی حادثه زلزله، حضور مقام معظم رهبری مرهمی بر آلام شد و عزم مردم و مسئولان را در بازسازی دو چندان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال,

وی افزود: بیانات مقام معظم رهبری در زمان  سفر به منطقه زلزله زده ارسباران باعث اتفاق افتادن تحولی عظیم و مسئله ای مهم شد ایشان فرمودند: «از این تهدید به عنوان سکوی پرش منطقه استفاده کنید»، زانوی غم را بغل گرفتن و به دنبال کارهای کوچک رفتن کارساز نبود بنده نیز بعد از زلزله منطقه را ترک کردم، رفتیم و آن اتفاقی که در منطقه باید می افتاد، افتاد؛ هجده هزار خانه، ۶۰۰ کلاس درس، نزدیک به شصت مسجد و خانه بهداشت در این مناطق ساخته شد.

,

فلاح ادامه داد: در سایه نصایح مقام معظم رهبری و تدابیر مدیران، امروز شاهدیم که در کمتر روستای منطقه خانه بهداشت وجود ندارد و این مایه خیر و برکت برای منطقه است.

,

نماینده مردم شهرستان‌های اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: اتفاقی که با تلاش همه مدیران درمنطقه افتاد و خیلی مهم بود به چهار صنعت شهرستان اهر در سایه نصایح مقام معظم رهبری و حادثه زلزله از صندوق توسعه ملی اعتبار پرداخت شد تا در این شهرستان و شهرستان هریس سبب اشتغال زایی و توسعه شود.

,

وی ضمن خوش آمد گویی به فرماندار جدید اهر تصریح کرد: امیدواریم با تلاش شما و همیاری مردم و مدیران منطقه شاهد توسعه روز افزون و هر چه بیشتر شهرستان اهر در سالهای آتی باشیم.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه