فرماندار مانه‌ و سملقان:

۲۰۰ میلیارد ریال برای گازرسانی به مناطق مرزی مانه وسملقان اختصاص یافت

۲۰۰ میلیارد ریال برای گازرسانی به مناطق مرزی مانه وسملقان اختصاص یافت
فرماندار شهرستان مانه‌وسملقان گفت: به برکت سفر مقام معظم رهبری بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای گاز رسانی به مناطق مرزی مانه وسملقان اختصاص داده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری آشخانه، غلامرضا عوض زاده فرماندار شهرستان مانه وسملقان اظهار داشت: تاکنون اقدامات و خدماتی زیادی به مناطق مرزی این شهرستان انجام شده که یکی از آن‌ها بحث گازرسانی به این مناطق است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه,

عوض زاده افزود: گازرسانی به 34 روستای مرزی و روستاهای بخش مانه شهرستان  با اعتبار 285میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری و برخورداری 5 هزار و 118 خانوار از جمله این اقدامات است.

,

وی افزود:با تخصیص صد درصد اعتبارات پروژه گاز رسانی به این روستاها تا پایان سال 94 به اتمام خواهد رسید.

,

فرماندار مانه وسملقان تصریح کرد: مبلغ 30 میلیارد ریال نیز برای آبرسانی به این مناطق اختصاص داده شده که پروژه روستاهای کالیمانی و خرتوت از جمله آن‌ها است.

,

عوض زاده به ساخت 10 فضای فرهنگی آموزشی در شهرستان مانه وسملقان نیز اشاره کرد و گفت: این تعداد طرح در مناطق محروم و مهم این شهرستان دایر شده است.

,

وی تصریح کرد: امید است با ساخت این فضاهای فرهنگی وآموزشی بخشی از مشکلات در بخش فرهنگی واموزشی در این مناطق برطرف شود.

,

انتهای پیام/ش

, , , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه