تلاش مفتح برای انعکاس واقعیات وضعیت همدان در کمیسیون تلفیق بودجه
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی گفت: در کمیسیون تلفیق بودجه، تمام تلاش خود را برای انعکاس واقعیات وضعیت همدان خواهم کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور، محمد مهدی مفتح در نشست پرسنل نیروی انتظامی تویسرکان از تلاش بی وقفه پلیس در حفظ و برقراری امنیت اجتماعی قدردانی کرد و گفت: نیروی انتظامی به علت ماهیت کاری مسئولیت سنگینی به عهده دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور,وی ابراز امیدواری کرد: در بودجه 94 سهم بیشتری نسبت به سال های گذشته در اختیار این نیروی خدوم قرار گیرد.
,نمیانده مردم تویسرکان افزود: اگرچه بود و نبود اعتبارات مالی ذره ای از خدمات رسانی این عزیزان به همشهریان خود را کم نمی کند.
,وی از اینکه همدان یک استان کشاورزی است و این بخش نیز از مالیات معاف است، سخن گفت و افزود: با این شرایط در زمینه اخذ مالیات در استان همدان، بستر محدودی وجود دارد.
, وی از اینکه همدان یک استان کشاورزی است و این بخش نیز از مالیات معاف است، سخن گفت و افزود: با این شرایط در زمینه اخذ مالیات در استان همدان، بستر محدودی وجود دارد, .,نماینده مردم تویسرکان ابراز کرد: در کمیسیون تلفیق بودجه، تمام تلاش خود را برای انعکاس واقعیات وضعیت همدان خواهم کرد.
, نماینده مردم تویسرکان ابراز کرد: در کمیسیون تلفیق بودجه، تمام تلاش خود را برای انعکاس واقعیات وضعیت همدان خواهم کرد. ,مفتح در ادامه به چاپ کاریکاتور توهین آمیز نشریه فرانسوی نسبت به پیامبر اسلام(ص) اشاره و اظهار کرد: تمامی این فتنه ها مثل فتنه داعش دسیسه های دولت های مستکبری است که ریشه های اسلام و شیعه را نشانه رفته اند و می خواهند با تحریم ایران و کاهش قیمت نفت که یک کالای سیاسی است ملت ایران را به زانو درآورند.
,
وی همچنین به نامگذاری امسال توسط رهبری اشاره کرد و افزود: به گفته رهبر انقلاب اهمیت فرهنگ به اندازه اهمیت فضایی است که در آن تنفس میکنیم و اقتصاد مقاومتی که رهبر به آن تاکید میکند نسخه ایست که متناسب با شرایط امروز ایران اسلامی پیچیده شده است.
نماینده مردم تویسرکان اقتصاد را بخش مهمی از سرنوشت یک جامعه دانست و عنوان کرد: برنامه ها و مذاکرات نباید به مصالح و ارزش های انقلاب و مردم لطمه ای وارد کند.
,
پایین بودن آمار جرائم تویسرکان نسبت به استان
, پایین بودن , آمار جرائم تویسرکان نسبت به استان,قاسم قربانی فرمانده انتظامی تویسرکان نیز گفت: نرم جرائم شهرستان تویسرکان از کل کشور و حتی از نرم جرایم رخ داده در استان همدان نیز کمتر است.
,وی به کاهش 30 درصدی انواع جرایم بخصوص سرقت در این شهرستان اشاره کرد و افزود: در سال جاری در شهرستان تویسرکان 52 درصد کاهش توفیف خودرو و 23 رصد کاهش توقیف موتور سیکلت گزارش شده است.
,فرمانده انتظامی تویسرکان در ادامه از افزایش 81 درصدی کشفیات خبر داد و تصریح کرد: در سال جاری آمار کشف اقلام ضد فرهنگی در شهرستان تویسرکان نسبت به مدت مشابه پارسال 1000 درصد افزایش داشته است که این نشان دهنده همکاری مردم تویسرکان با پلیس است.
,قربانی عنوان کرد: در سال گذشته 3810 مورد تماس تلفنی با 110 این شهرستان گرفته شد و در سال جاری تا کنون این آمار به 5610 تماس تلفنی رسیده است و تعداد 25711 مورد ارجاعات قضایی که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 79 درصد افزایش داشته است گزارش شده است.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه