مراسم تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان روانسر برگزار گردید
با حضور مسئولان شهرستان طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه دکتر فریدون نوری بعنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان روانسر معرفی گردید[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سراب روانسر در ابتدای این مراسم حاج ماموستا ملا عبدالله غفوری امام جمعه روانسر با تفسیر آیاتی از قرآن کریم مسوولان را به تزکیه نفس دعوت نمود و بیان داشتند : آلوده کردن فطرت پاک انسان اگر با گناه آلوده شود خسران به بار می آورد.
امام جمعه شهرستان در ادامه ضمن تقدیر از خدمات دکتر ژیلا منوچهری در مدت تصدی مسوولیت این شبکه برای دکتر فریدون نوری در این مسوولیت آرزوی توفیق نمود و با برشمردن آیات و احادیثی پیرامون سلامت از تلاشهای دولت در راستای طرح تحول نظام سلامت تقدیر کرد و تصریح نمود: تحولات اخیر در راستای این طرح ، انقلاب بزرگی رابه وجود آورده و وزارت بهداشت با انجام برنامه هایی مرتبط با آن بر اساس آنچه از مردم می شنویم رضایت بسیاری را به وجود آوده است که جای تقدیر بسیار دارد.
در ادامه حسین ویسمرادی فرماندار شهرستان کاهش هزینه های درمانی را از جمله مسایلی دانست که توانسته است منشا خدمت بسیار در عرصه سلامت شود.
وی ضمن تقدیر از خدمات دولت در بخش سلامت آن را از اولویتهای اصلی جامعه دانست و از کارگزاران سلامت خواست تا با سعه صدر ، احترام و خوشرویی به بیماران بهترین خدمات را ارایه نماید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در نشست تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر گفت : پس از اجرای موفقیت آمیز طرح تحول نظام سلامت ، طرح تحول بهداشت نیز آغاز شده است.
دکتر علیرضا احمدی با اشاره به اینکه دولت با ایجاد خانه های بهداشت در گذشته خدمات بسیار زیادی را به مردم به ویژه سلامت و بهداشت روستایان به عنوان قشر مولد جامعه انجام داده است ،تاکید کرد : مردم پس از اجرای طرح تحول ،این تحول را با تمام وجود لمس کرده اند و اکنون پس از اجرای موفقیت آمیز زیرساخت الکترونیکی سلامت در شهرستان پاوه که به عنوان تنها شهرستان کشور در این زمینه به سطح ایده آل رسیده بنا داریم تا این طرح را در سایر شهرستان ها بخصوص جوانرود و روانسر نیز به اجرا درآوریم.
وی سامانه 3030 پل ارتباطی برای مردم دانست تا که بوسیله آن بتوانند با دستیابی به اطلاعات و خدمات این سامانه برای ارتقای سلامت خود آگاهی های لازم را به دست آورند.
احمدی همچنین در این نشست پس از برشمردن خدمات دولت در عرصه سلامت مردم از مسوولان شهرستان و نماینده مردم خواست تا با همکاری و پیگیری بیشتر در کنار دانشگاه قرار گرفته و برای ارتقای سلامت این شهرستان که خود به عنوان پایلوت طرح کوهورت فعالیت می کند هم پیمان شویم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه