استاندار ایلام:
کیفیت بخشی به شوراهای آموزش و پرورش با طرح مسائل علمی و محتوایی
استاندار ایلام گفت:شوراهای آموزش و پرورش باید به دنبال راهکاری برای کیفیت بخشی به مسائل آموزش و پرورش باشند و با توجه به امکانات موجود به پیشرفت و تعالی تعلیم و تربیت کمک نمایند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روشنا، «محمد رضا مروارید » استاندار ایلام در همایش تجلیل از شورا های برتر آموزش وپرورش ایلام گفت : زیر بنای توسعه هر کشوری بر پایه ی آموزش وپرورش آن کشور بوده و بویژه در کشور ما که صبغه ی اصلی آن فرهنگ می باشد می بایست در تمام اسناد بالا دستی اولویت با آموزش وپرورش و توجه ویژه به این نهاد مهم باشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,مروارید اظهار کرد: شوراهای آموزش و پرورش باید به دنبال راهکاری برای کیفیت بخشی به مسائل آموزش و پرورش باشند و با توجه به امکانات موجود به پیشرفت و تعالی تعلیم و تربیت کمک نمایند .
,رئیس شورای آموزش وپرورش استان ایلام با اشاره به اینکه استان ایلام از نظر تشکیل شورا های آموزش و پرورش جزء استانهای برتر می باشد افزود : در روند تشکیل جلسات شورا ها باید تغییرات مطلوبی ایجاد شود زمینه خروج مباحث کمی در شورا ها فراهم و بیشتر روی موضوعات کیفی و محتوایی تصمیمات متمر کز شود و رویکرد تداوم جلسات حرکت در مسیر محتوایی و علمی باشد .
,وی تصریح کرد: باید با بهره گیری از ظرفیت های مردمی برای دستیابی به اهداف دولت برای پرورش استعدادها و تربیت نسل آینده زمینه را برای ارتقاء سطح علمی و کیفیت مجموعه آموزش و پرورش فراهم نماییم.
,مروارید به تغییرات و تحولات در عرصه های علمی و تخصصی اشاره و در این راستا گفت : جامعه کنونی در حال تغییر و پویایی دانش است این تغییرات در آموزش و پرورش باید در جهت مثبت وارتقاء آن باشد و ما اعضای شورای آموزش و پرورش با طرح نظرات و تصویب مصوبات تخصصی و علمی می توانیم کمک موثری به آموزش و پرورش بنماییم .
,وی خاطرنشان کرد: محدودیت ها و کمبودهای فعلی نباید مانع رشد آموزش و پرورش شود و همت و هدف ما باید ارتقاء کمی و کیفی این نهاد مهم باشد .
,استاندار ایلام خطاب به شورا های آموزش و پرورش تابعه گفت : اعضای شورا های آموزش و پرورش نخبگان هر شهرستان می باشند و باید کلیه مسائل آموزش و پرورش را رصد کنند و موضوعات و مسائلی را مطرح و تصمیم گیری کنند که جنبه تعالی آموزشی و پرورشی دانش آموزان را داشته باشند .
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه