logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

افشای رسوایی ارتباط ترکیه با القاعده

افشای رسوایی ارتباط ترکیه با القاعده
پایگاه تحلیلی خبری المانیتور به نقل از ارتش ترکیه گزارش داد که سرویس اطلاعات ملی این کشور برای القاعده سلاح فرستاده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از المانیتور، افشای اسناد رسمی محرمانه در مورد بازرسی از 3دستگاه کامیون متعلق به سرویس اطلاعات ملی ترکیه بار دیگر به شبهات در این مورد که آنکارا در سوریه شفاف عمل نمی کند، قدرت بخشید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این اسناد نشان داد که از این کامیون ها برای انتقال موشک، خمپاره و مهمات ضد هوایی برای القاعده استفاده شده است.

اما مردم ترکیه نتوانستند این اسناد را در نشریات خبری مشاهده کنند، زیرا دولت ترکیه بی درنگ زمینه صدور یک حکم قضایی را فراهم کرد که انتشار اخبار مربوط به این رسوایی را منع می کرد.

زمانی که 'رجب طیب اردوغان' رییس جمهوری ترکیه، نخست وزیر این کشور بود، گفت که نمی توانید جلوی حرکت کامیون های سرویس اطلاعات ملی را بگیرید و کامیون ها را مورد بازرسی قرار دهید. وی همچنین اضافه کرد که این کامیون ها کمک های بشردوستانه را برای ترکمن ها منتقل کرده اند.

از آن زمان اردوغان و 'احمد داود اغلو' نخست وزیر کابینه اش در هر فرصتی اعلام کرده اند که این کامیون ها حامل کمک برای ترکمن ها بوده است.

'عزیز تاکجی' دادستان عمومی ترکیه که دستور بازرسی از کامیون ها را صادر کرده بود، از سمت خود برکنار شد و 13 سرباز دخیل در عملیات بازرسی نیز به اتهام جاسوسی محاکمه شدند.

اگرچه این رسوایی ترکیه را چند پاره می کند، اما دولت این کشور ترجیح داده است روی آن سرپوش گذارد.

دادگاهی در ترکیه کلیه رسانه های مکتوب، دیداری و اینترنتی را از گزارش در مورد عملیات توقف و بازرسی از کامیون ها منع کرد. همچنین کلیه مطالب آنلاین در مورد این مساله از روی خروجی سایت ها برداشته شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه