مغرب پرس گزارش می دهد ؛
تسریع در روند پیگیری و حل مشکلات مسکن مهر تلاش /فرماندار کرمانشاه:با هماهنگی دستگاه های خدمت رسان مشکلات را حل می کنیم
مشکلات متعددی گریبانگیر افرادی است که تعدادی از واحدها را تحویل گرفته و در آن سکنی گزیده اند که از جمله آنها می توان به عدم تامین آب آشامیدنی و گاز کشی منازل اشاره کرد که مشکلات متعددی را برای ساکنان به وجود آورده است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری مغرب، زیرساخت های مسکن مهر تلاش تامین می شود و پیگیری درخواست های متقاضیان این پروژه در دستور کار مسئولان بخش های خدمات رسان قرار گرفته است .
به گزارش مغرب ، پروژه مسکن مهر تلاش با ۲۵۵۴ واحد مسکونی در حال ساخت ، یکی از طرح های مسکن مهر استان است که متقاضیانش در آستانه خانه دار شدن همچنان منتظر هستند .
مشکلات متعددی گریبانگیر افرادی است که تعدادی از واحدها را تحویل گرفته و در آن سکنی گزیده اند . از جمله آنها می توان به عدم تامین آب آشامیدنی و گاز کشی منازل اشاره کرد که مشکلات متعددی را برای ساکنان به وجود آورده است .
برهمین اساس و با توجه به درخواست های زیاد ساکنان پروژه مسکن مهر تلاش ، مسئولان بخش های خدمات رسان با محوریت فرمانداری تشکیل جلسه دادند و تصمیمات لازم را برای رفع مشکلات این پروژه اتخاذ نمودند .
رنجبر فرماندار کرمانشاه در خصوص تصمیمات برای حل مشکلات ساکنان مسکن مهر تلاش اظهار داشت : مشکلات مسکن مهر تلاش به دنبال درخواست های مردم مورد بررسی و تصمیماتی در این رابطه گرفته شد .
وی افزود : واحدهایی که صاحبان در آن مستقر شده اند توسط شرکت آب و فاضلاب شهری تامین آب مورد نیاز آنها انجام شده است و در دراز مدت هم با هماهنگی با آب منطقه تامین آب آنان انجام خواهد پذیرفت .
فرماندار کرمانشاه در خصوص تدابیر اخذ شده برای تامین گاز ساکنان نیز اظهار داشت : ظرف سه ماه آینده گازرسانی به واحدهای مسکن مهر تلاش تکمیل خواهد شد و ساکنان از نعمت گاز شهری برخوردار می شوند .
وی همچنین گفت : با شرکت مخابرات استان هماهنگی به عمل آورده و قول مساعد گرفته ایم که تا اول اسفندماه تلفن های بی سیمی در اختیار ساکنین واحدهای مسکن مهر تلاش قرار بگیرد و پس از اجرای زیرساخت ها تلفن های ثابت در اختیار آنان قرار بگیرد .
مشکلات متعددی گریبان ساکنان مسکن مهر تلاش را گرفته است که عزم جدی مسئولان و همکاری ساکنان را برای رفع آن می طلبد .
باتوجه به نزدیک شدن سررسید وام های متقاضیان مساکن مهر ، توقع برآن است که مشکلات موجود هرچه زودتر برطرف شده تا صاحبان واحدها بتوانند در آن مستقر شوند .
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , ]
ارسال دیدگاه