مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام خبر داد؛

افتتاح بازارچه صنایع دستی و سوغات مجتمع تفریحی گردشگری نشمیل در ایلام

افتتاح بازارچه صنایع دستی و سوغات مجتمع تفریحی گردشگری نشمیل در ایلام
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام از افتتاح بازارچه صنایع دستی و سوغات مجتمع تفریحی گردشگری نشمیل شهرستان چرداول در ایام‌الله دهه فجر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از دیارزاگرس,عبدالمالک شنبه‌ زاده مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر گفت: برنامه‌های این اداره کل به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر از 12 تا 22 بهمن ماه در شهرهای سراسر استان به اجرا در می‌آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارزاگرس,

وی ادامه داد: افتتاح فاز اول مجتمع گردشگری تفریحی چشمه‌های آبگرم دهلران، افتتاح کمپینگ منطقه نمونه گردشگری سراب دره‌شهر، افتتاح کمپینگ کلم شهرستان بدره، افتتاح بازارچه صنایع دستی و سوغات مجتمع تفریحی گردشگری نشمیل شهرستان چرداول از جمله برنامه‌های این اداره کل در ایام الله دهه فجر است.

,

شنبه‌زاده تصریح کرد: دیدار با نماینده ولی فقیه در استان ایلام، غبارروبی مزار شهداء و بازدید از خانواده‌های جانبازان، رزمندگان و شهدای انقلاب اسلامی مرتبط با اداره کل از دیگر برنامه‌های این اداره کل در ایام‌الله دهه فجر است.

,

وی همچنین گفت: برگزاری نشست صمیمی مدیرکل با رسانه‌ها در زمینه دستاوردهای انقلاب اسلامی، برگزاری نشست با کارکنان، هنرمندان صنایع دستی و دفاتر خدمات مسافربری به منظور رسیدگی به مشکلات موجود، مراسم جنگ شادی شامل اجرای موسیقی سنتی توسط گروه موسیقی آیینی به مدت یک هفته در قلعه والی شهر ایلام، برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در قلعه والی شهر ایلام، بازدید رایگان از موزه‌های تاریخی و فرهنگی استان به مدت یک روز، شرکت در نمایشگاه به مناسبت 22 بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، حضور کارکنان اداره کل در راهپیمایی 22 بهمن ماه، طراحی و چاپ بنر و نصب آن در سطح شهر و شهرستان‌های استان از دیگر برنامه‌های این اداره کل در تاریخ 12 تا 22 بهمن ماه است.

,

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام گفت: افزون بر برنامه‌های یاد شده ایستگاه نقاشی با موضوع پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با همکاری کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان در قلعه والی شهر ایلام برپا می‌شود.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه