logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عذرخواهی صهیونیست‌ها از ایران

عذرخواهی صهیونیست‌ها از ایران
روزنامه صهیونیستی هاآرتص، به نمایندگی از رژیم صهیونیستی با عذرخواهی از ایران، خواهش کرد که در قبال شهادت فرمانده ایرانی هیچ اقدام تلافانه جویانه‌ای انجام ندهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شبکه خبر، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در نوشتاری با موضوع حمله ارتش صهیونیستی به نیروهای حزب الله لبنان که منجر به شهادت شماری از فرماندهان مقاومت شد، نوشت: «یک منبع امنیتی (رژیم اشغالگر) اسرائیل به خبرگزاری رویترز گفته است که این رژیم در حمله به جنوب سوریه، قصد نداشته فرمانده ایرانی را هدف قرار دهد و تصور می‌کرده به گروهی از نیروهای سطح پائین حمله کرده است.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


«هاآرتص» با تکرار اظهارات این مقام صهیونیستی، بطور رسمی آن را "عذرخواهی" رژیم اشغالگراسرائیل توصیف کرد و افزود: به نظر می‌رسد این منبع ارشد امنیتی (رژیم اشغالگر) اسرائیل با هدف «جلوگیری از بروز هرگونه تنش با ایران و گروه حزب‌الله لبنان» این اظهارات را مطرح کرده است.

این روزنامه با اشاره به حاکم شدن وحشت در سراسر سرزمین های اشغالی، نتانیاهو را باعث به خطر افتادن ساکنان و موجودیت این رژیم توصیف کرد و نوشت: اکنون هیچکس نیست که از نتانیاهو نخواهد که به هرترتیبی که شده، خشم حزب الله و ایران را فروبکاهد.
در حمله روز یکشنبه بالگردهای توپدار رژیم‌ صهیونیستی به منطقه «قنیطر» واقع در جنوب سوریه، سردار سرتیپ پاسدار «محمدعلی الله دادی» به همراه شماری از اعضای حزب‌الله لبنان به شهادت رسیدند.

منبع رژیم اشغالگر مورد استناد رویترز در پاسخ به این پرسش که آیا تل‌آویو انتظار اقدامات تلافی‌جویانه ایران یا حزب‌الله را دارد، گفت: «پاسخ آن‌ها تقریبا قطعی است. انتظار آن را داریم؛ اما می‌توان در نظر گرفت که شکل‌گیری تنش گسترده، به نفع هیچ‌یک از طرف‌ها نیست.»

هاآرتص همچنین در حساب توئیتری خود با انتشار تصویری از سردار «قاسم سلیمانی» در ذیر این مطلب نوشت: «ما فکر می کردیم در حمله به سوریه نظامی رده پایین را نشانه رفته ایم؛ نه یک فرمانده ایرانی را.»

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه