logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کمبود آب آشامیدنی در شهرستان ملکشاهی هنوز حل نشده است

کمبود آب آشامیدنی در شهرستان ملکشاهی هنوز حل نشده است
سالهاست معضل آب شرب شهرستان ملکشاهی بویژه شهر ارکواز ملکشاهی حل نشده باقی مانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ملکشاهی آنلاین، سالهاست معضل آب شرب شهرستان ملکشاهی بویژه شهر ارکواز حل نشده باقی مانده و چاره جویی مسئولان شهرستان هنوز بی نتیجه باقی مانده است. آب لوله کشی کنونی شهر ارکوازملکشاهی غیرقابل شرب و درجه سختی آن به حدی است که حتی برای استحمام و شستشو هم چندان مفید نمی باشد. این امر باعث شده تا ساکنین شهر و روستاهای اطراف برای تهیه آب آشامیدنی کیلومترها به دل طبیعت بروند و از چشمه های آب شیرین اطراف،آب چند روز خود را تهیه کنند. این درحالی است که در 15 کیلومتری شهر ملکشاهی دریاچه ای از آب شیرین درپشت سدی که شاید اشتباها "سدایلام" نامگذاری شده است ذخیره شده است. سدی که قرار بود نام آن سد چم گردلان باشد و آب رودخانه گل گل ملکشاهی را ذخیره کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملکشاهی آنلاین,


به هرحال طرح و ایده انتقال آب این سد از مسیر شهر مهر تنها راه حل بحران آب شیرین این شهرستان است. این پروژه احتمالی علاوه بر تامین آب شرب شهر ارکوازملکشاهی، درمسیرخود می تواند آبادانی های پرثمری را بوجود آورد؛ ازجمله اینکه همه زمینهای کشاورزی مسیر مهر و گردنگاه را از دیمی به آبی تبدیل کند و باغات و سبزیکاری هایی ایجادکندکه خود باعث رونق اقتصادی شهرستان و تامین میوه،سبزی و صیفی را فراهم آورد.

,
,


امیدواریم که روزی با تحقق این خواسته و اجرایی شدن این طرح ، همه آب تصفیه کن هایی که در برخی خانه ها خریداری شده اند جمع آوری شوند و بلور رسوبات دهانه شیرآبهای منازل متلاشی گردد.

,
,


این طرح باتوجه به نزدیکی مسافت شهر تا سدچم گردلان هزینه های هنگفتی برای دولت دربرنخواهد داشت و از حقوق مسلم مردم شهرستان ملکشاهی دارابودن آب لوله کشی سالم و قابل شرب می باشد.

,
,


آب سالم مایه حیات سالم جامعه است و آبهای سنگین و غیربهداشتی نیز باعث بوجودآمدن بیماریهایی ازجمله سنگ کلیه می گردد و بویژه برای کودکان و خردسالان آب شرب سالم یک نیاز ضروری است.

,
,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه