ملا هادی زکایی:

تروریستهای حادثه سراوان سربازان شیطان بزرگ در منطقه هستند

تروریستهای حادثه سراوان سربازان شیطان بزرگ در منطقه هستند
عضو شورای روحانیت اهل سنت گفت: دست نشاندگان و ایادی استکبار همیشه در جهت نیل به اهداف خود در صدد ایجاد نا امنی و نفاق بین برادران اهل تسنن و تشیع به خصوص در مرزهای کشور بوده اند تا به آمال شیطان بزرگ جامه عمل بپوشانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  عصر هامون،ملا هادی زکایی افزود: اینگونه اقدامات غیر انسانی در شهرهای مرزی سنی نشین همیشه وجود داشته و در مرزهای غربی کشور نیز بارها شاهد این گونه اقدامات تروریستی از سوی گروهک های ضد انقلاب  بوده و هستیم که نشان از درماندگی برخی عناصر خودفروخته دارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,

مدرس حوزه علمیه اهل سنت شهرستان جوانرود ادامه داد: از اقشار مختلف ملت شریف ایران می خواهم که در برابر اینگونه توطئه ها هوشیار بوده و این اقدامات را محکوم کنند.

,

زکایی تصریح کرد: حاثه  ناجوانمردانه و غیر انسانی هدف دار و برنامه ریزی شده اشرار از سوی دشمنان اسلام در منطقه سراوان و به شهادت رساندن مرزداران غیور کشورمان از نظر ما و هر مسلمانی که در جهت نیل به وحدت و آرامش و امنیت در مناطق مرزی گام بر می دارد محکوم و نکوهش شده است و خواستار شدیدترین بخوردها با عوامل این اقدام تروریستی هستیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه