فرماندار کنگاور:
حرکت غیر متمدن فرانسه عجز و ناتوانی غرب در برابر تحولات جهانی را نشان داد
فرماندار شهرستان کنگاور گفت: حرکت غیر متمدن دولت فرانسه نشان دهنده عجز و ناتوانی غرب در برابر تحولات جهانی است و حاصل همفکری همه استکبار بود که چیزی جز شکست را به همراه نداشت .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از آفتاب کنگاور، شریف خسروی ضمن محکوم نمودن اقدام اخیر نشریه فرانسوی در اهانت به پیامبر (ص) اظهار داشت : اهانت به رسول مهربانی ها و نشان دادن چهره ی غیرواقعی از اسلام باعث شد تا مسلمانان خشم و انزجار خود نسبت به این عمل موهن را با متحد شدن دوباره نشان داده و تعداد حامیان واقعی اسلام ناب محمدی در جهان لحظه به لحظه بیشتر شود .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, آفتاب کنگاور,وی حضرت رسول اکرم(ص) را نماد اتحاد ، انسجام ، و وحدت بین مسلمین دانست و تصریح کرد:این حرکت دولت غیر متمدن فرانسه نشانه ی شکست غربی ها در تمام عرصه ها ازجمله مذاکرات و تحریم ها و کاهش نرخ نفت که حاصل همفکری همه استکبار است بوده و اقداماتی از این دست نشان دهنده ی عمق عجز و ناتوانی غرب در برابر تحولات جامعه ی جهانی است .
فرماندار کنگاورگفت : دشمنان اسلام با طرح این گونه مسائل قصد جریحه دار کردن اعتقادات مسلمانان و همچنین وادار کردن برخی از آنان به انجام حرکت های غیر منطقی و غیر عقلانی را دارند تا بتوانند با این ترفند ، هدف شوم خود یعنی پروژه ی اسلام هراسی را پیش ببرند .
خسروی تاکید کرد: ما باید با هوشیاری کامل و بهره گیری از اخلاق حسنه و نیکوی پیامبر رحمت در مقابل این هتاکی ها وارد عمل شده و ضمن استفاده از تمامی فضاهای موجود اعم از شبکه اجتماعی و نشریات ، با نشان دادن چهره ی واقعی و حقیقی اسلام و پیامبر اکرم (ص) و با روشی معقول ، از این فضائی که دشمنان اسلام به وجود آورده اند به عنوان یک فرصت جهت نشان دادن محبت به ساحت مقدس پیامبر رحمت و نیز ترویج اخلاق نبوی و توسعه ی فرهنگ دین مبین اسلام بهره ببریم .
انتهای پیام/گ
وی حضرت رسول اکرم(ص) را نماد اتحاد ، انسجام ، و وحدت بین مسلمین دانست و تصریح کرد:این حرکت دولت غیر متمدن فرانسه نشانه ی شکست غربی ها در تمام عرصه ها ازجمله مذاکرات و تحریم ها و کاهش نرخ نفت که حاصل همفکری همه استکبار است بوده و اقداماتی از این دست نشان دهنده ی عمق عجز و ناتوانی غرب در برابر تحولات جامعه ی جهانی است .
,فرماندار کنگاورگفت : دشمنان اسلام با طرح این گونه مسائل قصد جریحه دار کردن اعتقادات مسلمانان و همچنین وادار کردن برخی از آنان به انجام حرکت های غیر منطقی و غیر عقلانی را دارند تا بتوانند با این ترفند ، هدف شوم خود یعنی پروژه ی اسلام هراسی را پیش ببرند .
,خسروی تاکید کرد: ما باید با هوشیاری کامل و بهره گیری از اخلاق حسنه و نیکوی پیامبر رحمت در مقابل این هتاکی ها وارد عمل شده و ضمن استفاده از تمامی فضاهای موجود اعم از شبکه اجتماعی و نشریات ، با نشان دادن چهره ی واقعی و حقیقی اسلام و پیامبر اکرم (ص) و با روشی معقول ، از این فضائی که دشمنان اسلام به وجود آورده اند به عنوان یک فرصت جهت نشان دادن محبت به ساحت مقدس پیامبر رحمت و نیز ترویج اخلاق نبوی و توسعه ی فرهنگ دین مبین اسلام بهره ببریم .
,انتهای پیام/گ
,]
ارسال دیدگاه