به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورزش5 ؛ جواد نظامی ریئس اداره ورزش و جوانان بخش سندرک با اشاره به نقش مهم و تاثیرگذار دستگاه های فرهنگی در بزرگداشت دهه مبارک فجر گفت: اداره ورزش و جوانان سندرک با هماهنگی ورزش و جوانان شهرستان میناب و اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان با برگزاری جسله ستاد ساماندهی برنامه های دهه فجر، برنامه های این اداره را ارائه نمود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش5 ,وی گفت : برنامه ریزی تمام دستگاه های دولتی ، خصوصی و نیمه خصوصی در مراسم بزرگداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام ا… مبارک دهه فجر با شکوه هر چه بیشتر در بخس سندرک برگزار می شود.
,
وی از تشکیل کمیته ورزشی در این بخش به مدیدریت اداره ورزش و جوانان خبر داد و اظهار داشت: این کمیته با مشارکت اصحاب فرهنگ و هنر، انجمن های فرهنگی و هنری و مردم فهیم و انقلابی بخس سندرک ده ها برنامه متنوع در راستای بزرگداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می کند.
رییس اداره ورزش و جوانان سندرک افزود: تمام اقشار جامعه در هر جایگاه، موقعیت و مقام باید به وظیفه خود در قبال نظام و انقلاب عمل نمایند.
,
وی در پایان عنوان نمود: نصب پرچم و پلاکارد بر سردرب اداره ورزش و جوانان،آغاز مسابقات فوتبال لیگ منطقه برای اولین بار در بخش ،برگزاری مسابقات والیبال جهار جانبه،برگزاری همایش کوهنوردی بانوان برای اولین بار در روستاهای منطقه،برگزاری مسابقات دو و میدانی در رده های سنی مختلف ،برگزاری مسابقات فوتسال،برگزاری مسابقات شطرنج در رده جوانان ، برگزاری مسابقات تنیس روی میز، شرکت در برنامه دهه فجر انقلاب اسلامی توسط مدیریت و ورزشکاران سازمان یافه این ادار ه و شرکت جامعه ورزش بخش در را هپیمایی ۲۲ بهمن را از اهم برنامه های فرهنگی و ورزشی این اداره در این ایام الله مبارک عنوان نمود.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه