رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه:

ترس دشمن از گسترش اسلام در غرب است/ تمام آزادی خواهان جهان زا محکوم می کنند

ترس دشمن از گسترش اسلام در غرب است/ تمام آزادی خواهان جهان زا محکوم می کنند
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه گفت: اینجانب بعنوان یک مسلمان و نماینده مردم و رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه، اهانت به پیامبر عظیم و الشأن به وسیله نشریه فرانسوی شارلی ابدو را محکوم می نمایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی جلیلیان در گفتگو با  اسلام آباد خبر، ضمن محکوم کردن اهانت نشریه فرانسوی به پیامبر اسلام (ص) اظهار داشت: دشمنان پیامبر و اسلام بدانند با اینگونه اهانتها ذره ای از شأن و منزلت حضرت محمد(ص) پیامبر بزرگ و الهی اسلام کاسته نمی شود بلکه هر روز بواسطه عظمت اسلام و قرآن جایگاه پیامبر(ص) در جهان بالاتر می رود و همانطور که خداوند وعده داده است مردم جهان فوج فوج به دین اسلام گرایش پیدا می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه, دانا, اسلام آباد خبر،,

وی گفت: دشمنان اسلام از ترس گسترش اسلام به بهانه های مختلف قصد اهانت به دین اسلام و مقدسات مسلمانان را دارند و برای نشان دادن چهره ای خشن از اسلام پروژه های سنگین اسلام هراسی و تشکیلات تروریستی مانند داعش را به راه انداختند.

,

نماینده مردم اسلام آبادغرب و دالاهو افزود: تروریست های جنایتکار که دست پرورده غربیها و کشورهای عرب مرتجع منطقه هستند، امروز بلای این تروریست ها دامن گیر کشورهای غربی مانند فرانسه شده که خودشان عامل اصلی به وجود آمدن تروریست ها بودند.

,

جلیلیان ضمن محکوم نمودن دوباره اهانت به پیامبر عظیم و الشأن به وسیله نشریه فرانسوی شارلی ابدو، از نشریات داخلی که توهین های نشریات بیگانه را بازنشر نموده اند بشدت انتقاد کرد و گفت: این رفتار به دور از شأن رسانه های اسلامی و خلاف قانون است.

,

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه گفت: غربیها در کارنامه خود جنایات بزرگی از جمله آدم کشی، ترور، نسل کشی و ساخت انواع سلاح های کشتار جمعی را دارند و تاریخ این کشورها پر از لکه های ننگین است و اینها با کار غیر بشری خود می خواهند نکات ضعف خود را بپوشانند، در صورتیکه مسلمانان بیدارند و نه تنها مسلمانان بلکه تمام آزادی خواهان جهان توهین به پیامبر (ص)را محکوم می کنند.

,

انتهای پیام/ص

,
 
,
 
,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه