چهار عامل شکار غیرقانونی شش کل و بز در مریوان روانه زندان شدند
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مریوان گفت: روز گذشته چهار نفر از شش نفر عوامل کشتار شش کل و بز در منطقه شاهو و کوسالان روانه زندان شدند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زریوار خبر، چندی پیش تعدادی از شکارچیان در چند سال گذشته اقدام به شکار کل و بز در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان می کردند در ماههای اخیر با شناسایی آنها تعدادی از آنها دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
مراد حمیدی اظهار کرد: با تلاش های فراوان و پیدا کردن عکس های گرفته شده شکارچیان، موفق به شناسایی و دستگیر این افراد متخلف شده ایم. حمیدی با بیان اینکه چهار نفر از شش متخلف روانه زندان شدند تأکید کرد: برای دستگیری دو متخلف دیگر تلاش های انجام شده است که امیدورایم در آینده نزدیک منجر به دستگیری و زندانی شدن شکارچیان متخلف شود.
,
,
رییس اداره حفاظت محیط زیست مریوان در مورد حکم دادگاه این چهار نفر گفت: هنوز حکمی در مورد این متخلفین صادر نشده است و تا حکم نهایی در بازداشت می مانند.
گفتنی است منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با مساحت 57 هزار هکتار مابین شهرستان های کامیاران، سروآباد و مریوان قرار دارد.
در این زیستگاه تاکنون 117 گونه پرنده 23 گونه پستاندار17 گونه خزنده و 242 گونه گیاهی شناسایی شده است که در میان آنها می توان به گونه های پرندگان شکاری، سیاهگوش، کل و بز، خرس قهوه ای و پلنگ اشاره کرد.رییس اداره حفاظت محیط زیست مریوان در مورد حکم دادگاه این چهار نفر گفت: فعلا بازداشت شده اند ولی هنوز حکمی صادر نشده است.
,
,
,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه