یک شاعر اصفهانی:
مدعیان اشعار آیینی در اصفهان کم نیستند/ لزوم فعالیت جدی جبهه فرهنگی انقلاب
جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی باید با جدیت و قدرت طوری فعال شود که کسی جرآت جسارت به عزیزانی که دل در گروی انقلاب و آرمان هایش را دارند به خود ندهند و از هیچ هجمه و دخالتی نهراسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، شاعر و آزاده اصفهانی متخلص به حامد اصفهانی معتقد است: مدعیان شعر آیینی در اصفهان زیاد هستند و خیلی از اصول این اشعار را رعایت نمی کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
علیرضا لطفی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز با اشاره به برخی بدعات ها در سروده های ایامی مانند محرم اظهار کرد: قشر جوان حاضر نیستند با اساتید شعر و ادب کار کند.
وی با بیان اینکه بهره بردن از فن شعر در اشعار آیینی بسیار مهم است اضافه کرد: مشکل این اشعار در محتوای آنهاست و این در استان اصفهان که در همه جای کشور مشهود است.
این شاعر اصفهانی ادامه داد: کارهای قشنگی البته در بین آثار دیده می شود ولی آنچه مورد انتظار است محقق نشده است.
حامد اصفهانی با اشاره به اقدام کردن گروهی عده ای در این حوزه اذعان کرد: اگر کسی هم در این بخش حرفی برای گفتن پیدا کرده حاضر نشده دست دیگری را بگیرد و آموزه هایش را به او بیاموزد.
شاعر و آزاده اصفهانی به فعالیت افراد و شاعرانی مانند سخا اشاره کرد و گفت: امثال استاد «سخا» خاضعانه کار می کنند، شعر شاعر جوان را اصلاح و بازبینی می کنند و به اسم همان شاعر نشر می دهند.
لطفی خاطر نشان کرد: امروز متاسفانه عده ای که دوستدار انقلاب هم هستند به علت ترس و نگرانی از هجمه و انزوایی که بر آنان وارد می شود زیاد وارد این حوزه نمی شوند.
گردآورنده مجموعه صلوات، سرود آسمانی تاکید کرد: جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی باید با جدیت و قدرت طوری فعال شود که کسی جرآت جسارت به عزیزانی که دل در گروی انقلاب و آرمان هایش را دارند به خود ندهند و از هیچ هجمه و دخالتی نهراسد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه