logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بازیکنان تیم نوجوانان شاهکار کردند

مهدوی کیا در مورد خداحافظی مجیدی چه گفت؟

مهدوی کیا در مورد خداحافظی مجیدی چه گفت؟
بازیکن پیشین تیم ملی پس از حذف تیم نوجوانان از جام‌ جهانی گفت: بازیکنان با صعود به مرحله یک هشتم نهایی شاهکار کردند او همچنین در مورد خداحافظی مجیدی هم جرف های جالبی زد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامهدی مهدوی‌کیا که همراه تیم نوجوانان در امارات به سر می‌برد درباره شکست 4 بر یک این تیم برابر نیجریه و حذف ایران از مسابقات جام جهانی، گفت: در 2 دقیقه 2 گل بد دریافت کردیم و شکست خوردیم. روی اشتباهات بچه گانه که از بازیکنان ما بعید بود دروازه‌مان باز و وقتی 2 گل وارد دروازه ما شد شیرازه تیم از هم پاشید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مهدی مهدوی‌کیا که همراه تیم نوجوانان در امارات به سر می‌برد درباره شکست 4 بر یک این تیم برابر نیجریه و حذف ایران از مسابقات جام جهانی، گفت: در 2 دقیقه 2 گل بد دریافت کردیم و شکست خوردیم. روی اشتباهات بچه گانه که از بازیکنان ما بعید بود دروازه‌مان باز و وقتی 2 گل وارد دروازه ما شد شیرازه تیم از هم پاشید.,
وی افزود: نیجریه در میانه میدان بازیکنان ما را خیلی اذیت کرد به خصوص شماره 11 این  تیم که بازیکن بسیار خوبی بود و خط هافبک ما را آزار داد. با این حال فکر می‌کنم تیم ایران تا اینجا هم شاهکار کرد و باید یک خسته نباشید به تمام بازیکنان بگویم.
,
بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص اینکه خودش زحمات زیادی برای این تیم کشیده بود اما در این مرحله حذف شد، اظهار داشت: من کارهای جزیی برای این تیم انجام دادم و در مدت کوتاهی این کارها انجام شد. تیم ما به همراه این کادر فنی 3 سال زحمت کشیده بود و مربیان شبانه روزی برای این تیم وقت گذاشتند، اما در پایان در مرحله یک هشتم نهایی حذف شد.
,
مهدوی کیا اضافه کرد: توان تیم ما همین قدر بود و برابر بازیکنان آفریقایی که قد و قامت بلندی داشتند و برخی از آنها نیز سن‌شان بیشتر از 17 سال بود بازی خوبی انجام دادیم. نوجوانان ایران در جام جهانی بازی‌های خوبی به نمایش گذاشتند و همین که از گروه صعود کردیم یک نتیجه خوب و فوق العاده است.
,
وی با اشاره به تیم نیجریه خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم نیجریه بعد از این، راه راحتی برای رسیدن به فینال داشته باشد. این تیم در مرحله بعدی با اروگوئه بازی دارد و بعد از آن هم با برنده دیدار هندوراس و سوئد بازی می‌کند که به نظرم راحت می تواند تا فینال بالا بیاید و حتی قهرمان شود.
,
بازیکن پیشین پرسپولیس در خصوص خداحافظی مجیدی از دنیای فوتبال گفت: این یک تصمیم شخصی بود و همه باید به آن احترام بگذاریم. مجیدی بازیکنی بود که سال‌ها در فوتبال ایران بازی کرد و می‌تواند یک الگوی خوب برای جوانان باشد. بازی کردن در سن 37 سالگی با این شرایط بدنی سخت است و جوانان باید او را الگو قرار دهند.
,
مهدوی‌کیا ادامه داد: مجیدی فوتبالیست خوب و قابلی بود و در این موضوع شکی نیست. امیدوارم در مسیر جدیدی هم که می‌خواهد گام بگذارد موفق باشد.
,
وی درباره اینکه خداحافظی مجیدی هم مانند خداحافظی خودش بود، خاطرنشان کرد: من خداحافظی مجیدی را ندیدم اما به هر حال تصمیمی بوده که گرفته شد و باید برای او آرزوی موفقیت کنم.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه