تجمع اعتراض‌آمیز بسیجیان نفت و گاز گچساران در پی اهانت به پیامبر اعظم (ص) / تصاویر

تجمع اعتراض‌آمیز بسیجیان نفت و گاز گچساران در پی اهانت به پیامبر اعظم (ص) / تصاویر
در پی اهانت به پیامبر رحمت و خوبی ها حضرت محمد مصطفی (ص) بسیجیان شرکت بهره‎برداری نفت و گاز گچساران در جلوی اداره مرکزی این شرکت تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،به نقل از آفتاب جنوب،پیش از ظهر امروز در پی اقدام اخیر اهانت بی شرمانه و گستاخانه مجله فرانسوی شارلی ابدو به ساحت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم ،  بسیجیان شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران با اجتماع اعتراض آمیز خود هم صدا با تمام مردم جهان اسلام انزجار خود را از این اقدام شنیع و پست اعلام داشتند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب جنوب, پیش از ظهر امروز در پی اقدام اخیر اهانت بی شرمانه و گستاخانه مجله فرانسوی شارلی ابدو به ساحت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم ،  بسیجیان شرکت بهره, , برداری نفت و گاز گچساران با اجتماع اعتراض آمیز خود هم صدا با تمام مردم جهان اسلام انزجار خود را از این اقدام شنیع و پست اعلام داشتند, .,

 

,

175590

, 175590, 175590,

175585

, 175585, 175585,

 

,

بسیجیان با سر دادن شعارهای "لبیک یا محمد"، "مرگ بر فرانسه"، " مرگ بر آمریکا "، "مرگ بر اسرائیل "و "مرگ بر انگلیس"،  این اقدام بی‌شرمانه روزنامه فرانسوی را محکوم کردند.

, .,

 

,

175588

, 175588, 175588,

حجت‌الاسلام علیرضا صفایی استاد حوزه علمیه گچساران در این مراسم اظهار کرد: مردم مسلمان ایران باید هم‌ صدا در برابر توطئه‌های دشمن ایستاده و اجازه ندهند دشمنان به خواسته پلید خود مبنیبر اسلام‌ستیزی دست پیدا کنند.

, , .,

وی افزود:مردم مسلمان ایران اسلامی باید همیشه نسبت به این توطئه‌های شوم و اسلام‌ستیز هوشیار بوده و با ایجاد وحدت و انسجام یکپارچه در برابر این حرکات خصمانه ایستاده و نقشههای شوم آن‌ها را خنثی کنند.

, , .,

 

,

175591

, 175591, 175591,

 

,

صفایی گفت: مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی همانند پیروزی انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی با روحیه مقاومت و شکست‌ناپذیری در مقابل هرگونه توطئه دشمنان ایستادگی کرده و در جهت مراقبت از اجتماع مسلمین نیز احساس مسئولیت میکنند.

, , .,

 استاد حوزه علمیه گچساران تصریح کرد:پیامبر اکرم(ص) الگویی برای همه بشریت است و اهانت این جنایتکاران پلید حاکی از عدم شناخت عظمت پیامبر گرامی اسلام(ص) است.

, ., .,

وی با بیان اینکه اقدام ناشایست و خصمانه بدخواهان اسلام با اهانت به ساحت مقدس پیامبر خوبیها، نشان از دشمنی سرسختانه کشورهای اسلام‌ستیز با مسلمانان است، اظهار کرد:دست توطئه رژیم جعلی صهیونیستی در جنایات اخیر پاریس امری مشهود بوده و دشمنان اسلام در راستای به چالش کشیدن دنیای اسلام به طراحی توطئه‌های مختلف روز به روز گامهای مختلفی برمی‌دارند.

, , :, , .,

 

,

ادامه تصاویر را مشاهده نمایید.

, ادامه تصاویر را مشاهده نمایید.,

 

,

175589

, 175589,

175586

, 175586,

175587

, 175587, 175587,

 

,

 

,

انتهای پیام/ص

, انتهای پیام/ص]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه