رییس دفتر شورای نگهبان استان البرز:
نامه رهبری به جوانان غربی، استکبار جهانی را غافلگیر کرد/عامل ثبات در منطقه جمهوری اسلامی ایران است
رییس دفتر شورای نگهبان استان البرز گفت: نامه رهبرخطاب به جوانان های اروپا و آمریکای شمالی ارسال کردند که این نامه ، استکبار جهانی را غافلگیر کردو دنیای استکبار غافلگیر شد ،غربی ها به این دلیل خواستند مقابل این پیام مقاومت کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مفاآنلاین حجت الاسلام و المسلمین روحی یزدی در نشست خبری ستاد بزرگداشت دهه ی فجر استان البرز که صبح امروز (سه شنبه) برگزار شد، اظهار داشت: عامل ثبات در منطقه جمهوری اسلامی ایران است و این را همه باور کرده و پذیرفته اند.با حضور جمهوری اسلامی ایران هست که مسایل در منطقه حل می شود و مردم منطقه که اکثرا مسلمان هستند از یک پشتوانه قوی ای برخوردار هستند و جای شکرانه دارد که نظام جمهوری اسلامی ایران در تمامی عالم و در تمامی نقاط مختلف مخاطب خودش را یافته است.
وی در ادامه افزود: کسانی هستند که درصدد هستند که با اهداف و آرمان های امام آشنا شوند. در حقیقت امام خمینی (ره) گمشده غربب بودند که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران مردم مستضعف و محروم یاور خود را یافتند پس از امام مقام معظم رهبری همان رویه و روش را ادامه دادند و دنبال کردند و حرکت اخیر ایشون نامه ای بود که خطاب به جوانان های اروپا و آمریکای شمالی ارسال کردند که این نامه ، استکبار جهانی را غافلگیر کرد به اذعان همه ی سیاستمداران و تحلیل گران مقام معظم رهبری با این روش خودشون کاری کردند که دنیای استکبار غافلگیر شد ،غربی ها به این دلیل خواستند مقابل این پیام مقاومت کنند و اجازه ندهند که پیام منتشر شود.اما وقتی که پیام را پیشاپیش نشر یافته دیدند چاره ای جز این نبود که آنها نیز با این رود خروشان همراهی کنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد : در اخبار و گزارش ها مشاهد کردیم که حداقل به طور مسلم تا 15 ساعت نسبت این پیام در سکوت توام با تعجب بودند که بعضی از جمع بندی ها تا 24 ساعت را اعلام کرد، اما بالاخره برای اینکه از موضوعات روز عقب نباشند و خود را نبازند ناچار شدند این پیام را منتشر کنند آن هم با حواشی و تحلیل هایی که از دید خودشون به نظرشون می رسید ولی مقام معظم رهبری تاثیر خودش را گذاشت و آن اقدامی را که درصددش بودند به نام اسلام هراسی و ایران هراسی این پیام موجب شد که از آنچه که به استکبار نسل جوان را می ترساند حضرت آقا مخاطبین خودشون را به سمت و سوی همان موضوع بکشانند . که به لطف الهی آثار و برکات خودش را هم داشته و برای شناخت هر چه بیشتر دستاوردهای این پیام باید در روزهای آتی منتظر بود.
,
,
,
,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه