دکتر"یونس احمدی" در مصاحبه تفصیلی با ایلام بیدار:
خطر غفلت ارتباط با نسل های انقلاب جدی است/ لزوم جذب حداکثری
دکتر"یونس احمدی" با تأکید بر حذب حداکثری گفت: خطر غفلت ارتباط با نسل های انقلاب جدی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار، پیروزی انقلاب اسلامی یکی از مهم ترین دوران تاریخ کشور ایران محسوب می شود؛ دورانی که توانست به رهبری امام خمینی(ره) ملت ایران را از سراشیبی سقوط نجات دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار,از آن زمان تاکنون دشمنان این انقلاب سعی داشته و دارند تا با سیاست های خود این انقلاب اسلامی و مردمی را از صحنه بیرون کنند.
,بر همین اساس از همان ابتدا هجمه های خود را آغاز کرده و در دوران های مختلف دست به حمله های متعددی در حوزه های گوناگون کردند.
,بعد از آن هجمه ها که ره به جایی نبرد دشمنان ذهن خود را معطوف نسل های جدید انقلاب کرد و به نوعی جبهه مقابل نظام اسلامی امید بسته بود تا آنها را از انقلاب اسلامی رویگردان کند.
,اما همین نسل سوم و جوان های کشور بودند که در زمان فعلی حماسه های عظیمی خلق کردند که از جمله آن می توان به 9 دی اشاره کرد.
,در همین راستا و به منظور اهمیت دادن بیشتر به نسل دوم و سوم انقلاب با "یونس احمدی"، کارشناس ارشد فلسفه و از فعالان رسانه ای استان ایلام به مصاحبه نشستیم.
,وی در این مصاحبه تفصیلی از اهمیت ارتباط با نسل دوم و سوم انقلاب برایمان می گوید.
,دکتر احمدی معتقد است: انقلاب به شدت وابسته به نسل های جدید است.
,متن کامل مصاحبه گروه سیاسی ایلام بیدار با دکتر"یونس احمدی" در خصوص نسل دوم و سوم انقلاب را در زیر بخوانید.
, ایلام بیدار,ایلام بیدار:: در ابتدا بفرمایید انقلاب اسلامی تا چه اندازه به جوانان متکی است؟
,بله، در ابتدا باید مقدمه را عرض نمایم، یکی از خصوصیاتی که رهبری دارد این است که ایشان با آگاهی کامل با مسائل برخورد می کنند که همان لفظ آگاهی بوده که پر از معناست.
,خوشبختانه ایشان دیدگاه های استراتژیک به مسائل دارند که بعنوان تصمیم گیر نهایی یک دیدگاه استراتژیک برای تعریف هستی و تعریف انسان در زیرمجموعه و بعد تعریف نظام و اسلام تعریف جامعی دارد.
,در واقع آن نظام فکری که در رهبری موجود است تمام مؤلفه های بنیادین در آن رشد پیدا می کرد، به همین دلیل معمولا هر سخنی با سخن قبل از دو ویژگی برخوردار بوده و به این دلیل هم نو و جدید بوده و هم در قضیه یک پیوستگی آشکار وجود دارد و چون مبتی بر اصول موضع گیری می کند، لذا این است که معمولا در برخورد با اتفاقات جدید دچار تشطط آراء و برخورد نمی شود، بلکه آدم احساس می کند از یک سرچشمه فکری شکل می گیرد.
,سرچشمه های فکری در جامعه ما یکی نیست و فقط تنها رهبر معظم انقلاب از این برخوردار نیستند، بلکه کسانی هم هستند که دارای ثبات فکری بوده که از افراد و گروه های فکری برخوردارند، اما سرچشمه های آنان با سرچشمه رهبری تفاوت بسیاریدارد به طوری که سرچشمه آنها با اسلام ناب محمدی تفاوت دارد.
,در یک نظام هم نظام فکری وجود دارد، هم سرچشمه های متفاوت وهم بنیاد های فکری که تعاریف مشخص خود را دارند.
,اصول نظام فکری رهبری
,نظام فکری رهبری بر اصولی استوار است که مردم سالاری دینی، نظم و قانون، ایستادگی در مقابل استکبار جهانی، ایجاد تئوری و تمدن اسلامی، انسانی، حل نشدن در نظام متریالیستی و غربی ماده گرا، دنیاگری و آخرت گرایی از جمله آن است.
,این موارد بعلاوه اصولی از جمله اعتماد به جوانان، توجه به توده های مردم و مبحث مستضعفین از مبانی فکری اصیل انقلاب هستند که همانند آفتابی هر تئوری را مورد گرمای خود قرار می دهد.
,اما سرچشمه های دیگری هم وجود دارد که آنها معمولا به جای اینکه آخرت گرا باشند دنیا گرا هستند و به جای ارتباطات با توده ها ارتباط با قدرت های جهانی مدنظرشان است، البته این را هم بگوییم که تئوری اسلام مخالف ارتباط نیست اما آن را بعنوان یک بنیاد تلقی نمی کنیم.
,اما تئوری دوم معتقد است که باید کدخدایی یک سیستم را در جهان پذیرفت و حتما بایستی در شأن کدخدا برخورد کنیم، در واقع تئوری رهبری مسئول ایثارگر است ولی در تئوری دوم مسئول به اندازه مسئولیتش باید بهره مند شود.
,تئوری دوم نماز و روزه را قبول دارد اما مبانی فکری اش اسلام نیست و اسلام در این تئوری در واقع تنها ظاهری و شکلی است، اما بنیاد باید پردازش های دنیوی داشته باشد؛ یکی کوتاه مدت به مسائل نگاه می کند ولی تئوری اول به سرنوشت بشر فکر می کند.
,در حقیقت واقعیت تئوری انقلاب دو بنیاد حسینی و مهدویت است به این شکل که حرکت حسینی و پایان آن مهدوی است.
,ایلام بیدار:: تئوری امام خمینی(ره) تا چه اندازه موفق بوده است؟
,دوستان دیگر معتقدند خروجی این دو نگرش را در طول این سی و چند سال آزمایش کردیم، هر وقت به تئوری امام راحل مراجعه کردیم در همان ابتدا نتیجه آن شد تشکیل بسیج و پیشرفت های فوق العاده کشور و هر زمان که ما تحت عنوان حل شدن در نظم نوین جهانی مبانی را فراموش کردیم حاصل آن شکست و افول بوده است.
,در تئوری دوم ممکن است مسئول به کشوری اروپایی سفر کند و مورد استقبال و پذیرایی آنها نیز قرار بگیرد اما همین باعث می شود که آنها فکر کنند که اصول انقلاب را زیر پا گذاشته اند که این خود دچار یکسری سردرگمی تغییرات می شود.
,لذا این است که در مواجه با این دیدگاه ها کارهایمان بیشتر می شود، یعنی باید کارهایمان بیشتر و باید به تبیین بنیادهای محلی و رهبری و نیروهای اجرایی و فکری که باید آنها را در سطح جامعه با تلاش فرهنگی فرهنگی تئوریزه کرد، دقت کنیم.
,اصول و بنیادهای انقلاب باید حفظ شوند/ لزوم توجه به ارتباط با نسل های انقلاب
,ما می بینیم کشورهای و دشمنانی که به ما می گویند دست از اصول خود بکشید، ذره ای از اصول خود دست نمی کشند. جنگ در غرب جنگ فلسفه هاست فلذا باید این اصول را حفظ کنیم چرا که اگر اصلی ضربه دید همه اصول با زدیگ مواجه می شوند.
,نتایج نشان داده اگر بخواهیم در این موضوعات تأمل نکنیم، هیچ هویتی برایمان باقی نخواهد ماند؛ چرا که نظام متکی به آرای مردم است، لذا ارتباط فرهنگی و شعار های انقلاب و جوانان و مردم و نیز نحوه و ارتباط با این موضوع یک امر حیاتی است و و این یک امر سمبلیک و یا انتزاعی نیست که باعث افزایش بهره وری شود و ضروری است که با این نسل ارتباط برقرار کرد.
,در این راستا و برای چگونگی هر چه بهتر ارتباط باید این شکل ارتباط را به علم ارتباطات سپرد، در این علم مؤلفه ها مشخص شده که اولین مولفه این بوده که طرف را به رسیمت شناخت و برای او احترام قائل شد و در مرحله بعد او را به حضور و مشارکت دعوت کرد که تئوری انقلاب تئوری نسل های انقلاب بوده و هر که بتواند ارتباط بهتری بگیرد موفق تر است.
,ایلام بیدار:: دشمن تا چه اندازه از این ارتباطات در جهت اهداف خود استفاده کرده است؟
,این موضوع برای دشمن از اهمتی بسیار زیادی برخوردار است، ما می بینیم که دشمن به شدت از سیاست های ارتباطی استفاده می کند و به این اندازه شبکه های اجتماعی وسیعی را دایر کرده چون با ورود فرد به شبکه آن را به رسمیت شناخته و به راحتی با آن ارتباط برقرار می کند.
,اینجاست که مسئوله ارتباط با نسل های انقلاب اهمیت پیدا می کند که در این راستا باید بهترین نیروها را در مسئله ارتباط با فرهنگ سازی قرار دهیم.
,ما از یک ویژگی مهم برخورداریم و آن اینکه چون پیام انقلاب یک پیام الهی انسانی است و جذبه کشش در درون را دارد پس کافی است تا ارتباط برقرار کند.
,هر یک از نسل ها باید به متخصصین امر ارتباطات واگذار شود
,دوم با توجه به اینکه در یک جنگ فرهنگی هستیم، لذا باید هر یک از نسل ها را به متخصصین امر ارتباطات واگذار کرد و مسئولیت بعد گرفتن انعکاس و بازخورد ارتباطات است که تا چه اندازه موفق بوده و در نهایت تأثیرگذاری این فعالیت هاست که
,بعد از این جمع بندی در انتخابات ها نمادهای مورد توجه این نسل را علم می کنند آن وقت می بینیم که راه سخت و دشوار می گردد که علمی و ظریف است.
,ایلام بیدار:: به نظر شما غفلت از ارتباط با نسل های انقلاب چه خطراتی را به دنبال خواهد داشت؟
,اگر ما خوب نتوانیم با نسل های انقلاب به خوبی ارتباط برقرار کنیم در انتخابات ها به نمادهای طرف مقابل عرصه را واگذار کردیم و اگر در این شرایط واگذار شود ناچار می شویم از اصول عقب نشینی کنیم و برای همین است که مباحث فرهنگی حرف اول را می زند.
,دشمن برای نتیجه گیری از رفتار خود به صورت شتاب زدگی عمل نمی کند، اما فرصت می دهد تا طرف بازنده شود.
,در این راستا لازم است ما به اصل جذب همگانی مقام معظم رهبری توجه و از این طریق با نسل دوم و سوم انقلاب ارتباط برقرار کرد.
,برابر همه این ها باید به دنبال جذب و مشارکت آحاد ملت نیز بود؛ در حقیقت عمده صحبت های رهبر معظم انقلاب از شکل فلسفه کار است ورود به فرهنگ نباید با پاسخ همراه باشد؛ بلکه باید هم به تک دشمن جواب دهیم و هم خودمان تک بزنیم.
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه