به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناجواد پاک شریفی’ عصر امروز در گفتگو با صبح شفت ضمن تسلیت وفات حضرت معصومه (س) اظهار کرد : گفت: مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی پس از دریافت خبری مبنی بر تهیه و توزیع و همچنین فروش برگه های توتو، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت,وی افزود: ماموران پلیس پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، دو نفر از عاملان تهیه و توزیع را شناسایی و در بازرسی از محل کسب آنان مقدار ۱۰ هزار برگ توتو و مهر نمایندگی در غرب استان گیلان را کشف کردند.
,فرمانده نیروی انتظامی شفت با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضایی تصریح کرد: پلیس با هرگونه هنجارشکنی و فعالیت های غیرقانونی برخورد می کند و از مردم نیز می خواهیم در صورت مشاهده اینگونه فعالیت ها، موضوع را به پلیس اطلاع دهند.
,به گزارش صبح شفت ؛ خرید و فروش برگ های موسوم به «توتو»، نوعی شرط بندی در ارتباط با نتایج بازی های فوتبال به شمار می رود که از حالت سرگرمی خارج و تبدیل به منبع کسب پول های نامشروع شده است.
, صبح شفت,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه