نظر معاون وزیر در مورد ادامه حضور کی روش

نظر معاون وزیر در مورد ادامه حضور کی روش
– معاون توسعه ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان با اعلام اینکه این وزارتخانه نظری در خصوص ماندن یا رفتن کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ندارد ، گفت: وزارت ورزش در این مورد تنها وظیفه نظارت دارد بنابراین باید در این خصوص از فدراسیون فوتبال سوال کنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا نصراله سجادی ظهرامروز (شنبه) پس از پایان نشست مجمع عمومی فدراسیون ژیمناستیک که در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد گفت: وزارت ورزش و جوانان هیچگاه در امور فدراسیون ها مداخله نمی کند بلکه نظارت می کند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


عملکرد کارلوس کی روش به سبب حذف تیم ملی ازجام ملت های آسیا 2015 با انتقاداتی مواجه شده و فدراسیون نیز اعلام کرده است که توان تامین درخواست های کی روش را ندارد.

وی در پاسخ به این پرسش که رئیس فدراسیون فوتبال عنوان کرده است برای ادامه همکاری با کی روش ، در خصوص تامین بودجه وی با مشکلاتی مواجه است ، آیا وزارت ورزش و جوانان در این زمینه کمک خواهد کرد ، گفت: ما بودجه هر فدراسیون را در اختیارش قرار می دهیم و آنان باید مدیریت کنند

,
,
,
,

انتهای پیام/hkj

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه