logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نیکخواه بهرامی: حرف بزنم محروم می‌شوم/ لیگ ملی یعنی چه؟!

نیکخواه بهرامی: حرف بزنم محروم می‌شوم/ لیگ ملی یعنی چه؟!
فروارد ملی‌پوش تیم پتروشیمی بندر امام(ره) در پایان دیدار تیمش با مهرام که با برتری 61 بر 55 پتروشیمی به پایان رسید، گفت: اگر حرف بزنم محروم می‌شوم اما درباره بازی باید بگویم خوشحالم که برنده شدیم و همه تلاشمان را می‌کنیم تا در باز‌ی‌های بعدی هم برابر مهرام عملکرد موفقی داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناصمد نیکخواه بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه نمی‌خواهم به بزرگترها بی‌احترامی کنم، افزود: به عنوان یک بازیکن نباید درباره چگونگی برگزاری لیگ ملی صحبت کنم، اما این را می‌گویم که با برگزاری مسابقات به این شیوه موافق نیستم. من اصلاً نمی‌دانم لیگ ملی یعنی چه؟ چرا نباید ما بازیکن خارجی داشته باشیم و رقابت‌ها به این صورت برگزار شود؟ فکر می‌کنم تماشاگر‌ها هم از این نوع برگزاری مسابقات راضی نیستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نیکخواه‌بهرامی در پاسخ به این پرسش که لیگ ملی به این شیوه در کشورهای دیگر هم برگزار می‌شود و دلیل مخالفت شما با آن چیست؟ توضیح داد: حرف من این است که اگر قرار است لیگ ملی داشته باشیم، این رقابت‌ها باید در تابستان برگزار شود تا بازیکنان جوان باشگا‌ه‌ها هم بتوانند با آمادگی کامل در آن شرکت کنند. به این ترتیب شرکت در لیگ برای باشگاه‌ها هم کم هزینه‌تر است.

,

بازیکن ملی‌پوش تیم پتروشیمی درباره حمایت تماشاگران از این تیم اظهار کرد: بدون‌شک حمایت تماشاگران از ما یکی از ارکان موفقیت پتروشیمی بود، آن‌ها 14 ساعت کنار ما بودند و خوشحالم با این پیروزی باعث شادی آن‌ها شدیم.

,

تیم بسکتبال پتروشیمی بندرامام امروز در سومین دیدار فینال لیگ ملی بسکتبال با نتیجه 61 بر 54 مهرام را شکست داد تا سرنوشت قهرمانی این لیگ در بازی‌های بعدی مشخص شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه