عشایر بختیاری در زمان شاه در زجر و ذلت بودند/زمان شاه اجازه نداشتیم یک فرماندار یا بخشدار را ببینیم

عشایر بختیاری در زمان شاه در زجر و ذلت بودند/زمان شاه اجازه نداشتیم یک فرماندار یا بخشدار را ببینیم
یکی از عشایر بختیاری استان که برای تجدید میثاق با رهبر انقلاب به دیدار نماینده ولی فقیه آمده بود با اشاره به ظلمی که در زمان شاه به بختیاری ها شده است گفت: عشایر بختیاری در زمان شاه در زجر و ذلت بودند اما به برکت انقلاب اسلامی امروز عزیر شده اند کارهای زیادی مثل شهرک سازی و جاده سازی برای ما انجام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از رهیاب نیوز، سید شریف حسینی که یکی از عشایر بختیاری استان که برای تجدید میثاق با رهبر انقلاب به دیدار نماینده ولی فقیه آمده بود با اشاره به ظلمی که در زمان شاه به بختیاری ها شده است گفت: عشایر بختیاری در زمان شاه در زجر و ذلت بودند اما به برکت انقلاب اسلامی امروز عزیر شده اند کارهای زیادی مثل شهرک سازی و جاده سازی برای ما انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, رهیاب نیوز,

وی ادامه داد:بعد از انقلاب دولتها تا آنجا که توان داشتند برای ما در منطقه کار انجام دادند البته انتظار داریم که به روستاهای عشایر باز سرکشی کنند و مشکلاتی که وجود دارد را برطرف کنند.

,

عضو شورای شهرستان دزفول بخش سردشت گفت:زمان شاه اجازه نداشتیم با یک فرماندار یا بخشدار دیداری داشته باشیم اما به برکت انقلاب امروز با مسئولین نظام نشست و برخواست داریم و در مسئولین در دسترس هستند.

,

وی اضافه کرد:از رئیس جمهور و مسئولین دولتی و استانی می خواهیم عنایت ویژه ای به عشایر داشته باشند و خواسته های آنان را محقق کنند امام فرمود "عشایر ذخایر انقلاب هستند" پس مسئولان ما را فراموش نکنند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه