نایب رییس اتاق بازرگانی کرمانشاه:

امیدواریم انتخابات اتاق بازرگانی سالم و بدون حاشیه برگزار شود/اظهارنظر در خصوص ورود مدیران دولتی به صحنه انتخابات

امیدواریم انتخابات اتاق بازرگانی سالم و بدون حاشیه برگزار شود/اظهارنظر در خصوص ورود مدیران دولتی به صحنه انتخابات
رضا سلیم ساسانی نایب رییس هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی کرمانشاه اظهار داشت : امیدواریم انتخاباتی سالم و بدون حاشیه برگزار گردد تا ثمرات آن را مردم فهیم و لایق کرمانشاه شاهد باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از پایگاه خبری مغرب، رضا سلیم ساسانی نایب رییس هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار مغرب اظهار داشت : انتخابات هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی کرمانشاه به صورت همزمان با سراسر کشور در اسفندماه برگزار می گردد .

وی افزود : امیدواریم انتخاباتی سالم و بدون حاشیه برگزار گردد تا ثمرات آن را مردم فهیم و لایق کرمانشاه شاهد باشند .

نایب رییس هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی کرمانشاه در خصوص صحبت های اخیر مبنی بر ورود دست اندر کاران دولت به صحنه انتخابات اتاق بازرگانی اظهار داشت : تا آنجایی که بنده اطلاع دارم این موضوع صحت ندارد و امیدوارم هر شخصی از هر طیف و گروهی ورود می کند برای خدمت صادقانه باشد و رضای خدا و مردم را در نظر بگیرد .

ساسانی همچنین گفت : انتخابات اتاق بازرگانی یک انتخابات صنفی است و نباید حساسیت زیادی روی آن اعمال شود و امید می رود افرادی با تجربه و خدمتگزار وارد شوند تا بهره کامل را مردم ببینند .

نایب رییس هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی کرمانشاه داشتن یک هیئت رییسه قوی را ضامن پیشرفت استان در زمینه های اقتصادی دانست و گفت : اگر افراد باتجربه به عنوان اعضای هیئت نمایندگان انتخاب گردند می توانند به شکوفایی اقتصادی استان و همچنین فعالیت مستمر واحدهای تولیدی و بازرگانی کمک نمایند .
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری مغرب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه