فرمانده راهنمایی و رانندگی گتوند:

تمام امور گواهی نامه در گتوند انجام می گیرد / فرهنگ سازی در امر رانندگی حیاتی است

تمام امور گواهی نامه در گتوند انجام می گیرد / فرهنگ سازی در امر رانندگی حیاتی است
فرمانده راهنمایی و رانندگی گتوند : شهروندان جهت دریافت گواهینامه دیگر نیازی به رفت و آمد به شوشتر و دزفول را ندارند و تمام کارهای آن در شهرستان گتوند صورت می پذیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از گتوندنیوز ستوان یکم یحیی علیدادی فرمانده راهنمایی و رانندگی گتوند  در گفت و گو با خبرنگار ما گفت : امروز در خصوص بحث گواهینامه دیگر شهروندان نیازی به رفت و آمد به شوشتر و دزفول را ندارند و تمام کارهای مربوط به آن در شهرستان گتوند و از طریق پلیس +۱۰ صورت می پذیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, گتوندنیوز,

علیدادی در خصوص آموزشگاه و گواهینامه موتور سیکلت گفت آموزشگاهی تا ۲۰ روز آینده به صورت موقت راه اندازی خواهد شد و افراد می توانند به این آموزشگاه جهت آموزش های رانندگی و اخذ گواهینامه مراجعه نمایند همچنین متقاضیانی نیز جهت اخذ مجوز برای یک آموزشگاه دائم هستند که فعلا در حال بررسی این موضوع هستیم.

,

فرماندهی راهنمایی رانندگی گفت بخشی از اقداماتی که طی این ۶ ماه صورت گرفته به شرح زیر است:

,

*ثبت شکایات متقاضیان تعویض پلاک

,

*تعویض پلاک

,

*بازدید از ۱۱۰ تراکتور جهت پلاک دهی(قبلا باید با اهواز مراجعه می کردند)

,

*اصلاح هندسی میدان ۹ دی

,

*اصلاح موانع و سرعت گیرها

,

*فرهنگ سازی در بین شهروندان و دانش آموزان

,

علیدادی همچنین در خصوص بحث فرهنگ سازی تصریح کرد : فرهنگ سازی در امر رانندگی و اجرای قوانین بسیار مهم و حیاتی است و ما این کار را باید از خودمان شروع کنیم و اداره راهنمایی و رانندگی نیز در همین راستا طرحی را آغاز کرده که در آن روزانه ما در یکی از مدارس شهرستان حضور پیدا می کنیم و به دانش آموزان آموزش های رانندگی و همچنین قوانین راهنمایی رانندگی را آموزش می دهیم و همچنین بحث آموزش به رانندگان تاکسی ها و سرویس های مدارس و… را نیز انجام داده ایم.

,

علیدادی گفت مردم شهرستان گتوند رانندگان خوبی هستند و در این شهرستان سطح تصادفات از حد متوسط پایین تر است و این جای امیدواری دارد .

,

وی در پایان تصریح کرد : مردم همه روزه می توانند شکایات و همچنین پیشنهادات خود را با ما و به صورت مستقیم مطرح کنند .

,

 لازم به ذکر است ستوان یکم یحیی علیدادی پیش از این جانشین صدور گواهینامه در اهواز بوده و هم اکنون فرماندهی اداره راهنمایی و رانندگی شهرستان گتوند را برعهده دارد.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه