به مناسبت دهه فجر/
مشکلات روستائیان شهر مرزی رضی در کاروان محرومیت زدایی بررسی شد
به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور کاروان محرومیت زدایی در روستاهای مرزی شهر رضی مشکلات مردم بررسی و 200 نفر از روستائیان به صورت رایگان خدمات ارائه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشکین رسا، همزمان با دهه مبارک فجر کاروان محرومیت زدایی بسیج سازندگی سپاه شهرستان مشگین شهر با هدف رفع محرومیت در جامعه و خدمت رسانی به اقشار ضعیف گروه های تخصصی متشکل از تیم پزشکی، دامپزشکی، کشاورزی، مهندسی فنی راه و ساختمان، مشاوره دینی و احکام، مشاوره حقوقی و قضایی در روستاهای مرزی تابعه شهر رضی حضور یافته و به ارائه خدمات رایگان به مردم این منطقه پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکین رسا, مشکین رسا, .,سرگرد پاسدار یوسف محمدیان مسئول کاروان محرومیت زدایی شهرستان مشگین شهر با بیان اینکه تمام خدمات ارائه شده توسط کاروان کاملا رایگان است افزود: یکی از ماموریت های مهم سازمان بسیج رسیدگی به وضعیت افراد محروم جامعه و محرومیت زدایی از مناطق روستای است لذا با راه اندازی کاروان محرومیت زدایی در مناطق روستایی و محروم شهرستان حاضر شده و علاوه بر رسیدگی به امورات مردمی از حال و وضعیت این زحمت کشان جویا شوند.
, .,,
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه در این شهرستان روستاهایی وجود دارد که با حداقل امکانات امورات جاری خود را سپری می کنند و می توان گفت به سختی امورات خود را انجام می دهند و هیچ توجهی نیز به آنان صورت نمی گیرد لذا لذا با راه اندازی این کاروان در صدد هستیم تا گوشه ای از این محرومیت ها را رفع کرده و باری از مشکلات مردم این منطقه برداشته شود.
, .,وی تصریح کرد: در اجرای این ماموریت که با همکاری رده های مختلف بسیج خصوصاً بسیج جامعه پزشکی همراه بود نزدیک به 200 نفر از روستائیان شهر مرزی رضی معاینه، درمان و به مشکلات آنان رسیدگی شد.
,محمدیان ادامه داد: برپایی نمایشگاه دجال واره، دیدار با خانواده معظم شهداء و ... از دیگر برنامه های این کاروان بود.
,وی تصریح کرد: پیش از این نیز گروه های تخصصی در طول سال به مناطق مختلف شهرستان اعزام شده و خدماتی به مردم محروم منطقه ارائه کرده است و بسیج سازندگی نیز از طریق تسهیلات اقتصاد مقاومتی و راه اندازی کارگاه های زود بازده در اشتغال زایی جوانان قدم های مثبت و تاثیر گذاری برداشته است که در کنار این کاروان از عرصه های اقتصاد مقاومتی نیز بازدید به عمل امد.
,,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه