مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان:
زنجان رکوردار ارائه خدمات غیر حضوری است/99 درصد کارفرمایان زنجانی از طریق اینترنت حق بیمه کارکنان خود پرداخت می کنند
مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان گفت: استان زنجان رکوردار ارائه خدمات غیر حضوری است و در این زمینه اقدامات مطلوبی صورت گرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از موج رسا, مسعود علیاری در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات سازمان تامین اجتماعی استان زنجان اظهار داشت: 530 هزار نفر در زنجان زیر پوشش خدمات تامین اجتماعی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه این افراد 18 نوع خدمت را از تامین اجتماعی استان دریافت می کنند، افزود: در حال حاضر مراجعه مردم به شعب تامین اجتماعی به دلیل الکترونیکی کردن خدمات کاهش یافته است.
,این مسئول ادامه داد: با الکترونیکی کردن خدمات از مراجعه 13 هزار کار فرما برای ارائه لیست کارگران کاشته شده است و تا پایان دی ماه سال جاری 99 درصد کارفرمایان از طریق اینترنت بدون مراجعه به شعب، اقدام به پرداخت حق بیمه کارکنان خود می کنند.
,مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان تصریح کرد: در حال حاضر استان زنجان رکوردار ارائه خدمات غیر حضوری بوده و 12 هزار و 500 نفر بیمه شده مشاغل آزاد و اختیاری و 15 هزار کارگر ساختمانی پرداخت های خود را غیر حضوری انجام می دهند.
,علیاری تصریح کرد: ابلاغ دیجیتالی بدهی از دیگر اقدامات انجام شده است که این امر موجب خدمات رسانی مطلوب به این قشر شده است.
,وی با بیان اینکه با اجرای سیستم یکپارچه دفترچه های درمان بسیاری از مشکلات قابل حل است، افزود: امروز بدون در نظر گرفتن محدودیت جغرافیایی همه شعب اقدام به تعویض و تمدید دفترچه بیمه می کنند.
,این مسئول مشاهده سوابق بیمه شدگان را از دیگر خدمات این دستگاه عنوان کرد و افزود: به حداقل رساندن زمان استعلامات از دیگر دستاوردهای این سازمان است.
,,
*صدور مفاصا حساب ن تا 24 ساعت از سوی تامین اجتماعی
, *صدور مفاصا حساب ن تا 24 ساعت از سوی تامین اجتماعی,مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان برون سپاری امور را از دیگر اقدامات این سازمان دانست و خاطرنشان کرد: صدور مفاصا حساب نیز برای روان سازی ارائه خدمات به مردم تا 24 ساعت صورت می گیرد.
,علیاری استفاده از نرم افزاری برای رسیدگی به مشاغل سخت و زیان آور را یادآور شد و گفت: با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به اینگونه درخواست ها نیز از طریق اینترنت رسیدگی می شود.
,وی گفت: برآورد شده است مراجعه 60 هزاری مردم به سازمان تامین اجتماعی تا 10 هزار نفر نیز کاهش خواهد یافت.
,,
* 50درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند
, * 50درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند,مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان نیز در این نشست ضمن ارائه فعالیت های بخش درمان تامین اجتماعی استان تصریح کرد: 50 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی و خدمات آن هستند.
,علی محمدی تصریح کرد: در حال حاضر 73 بیمارستان در سطح کشور با 300 مرکز درمانی سرپائی خدمات لازم را به مردم ارائه می کنند.
,وی افزود: در 10 ماهه گذشته 675 هزار مراجعه سرپائی به مراکز درمان تامین اجتماعی استان زنجان صورت گرفته است.
,این مسئول خاطرنشان کرد: 18 هزار و 600 بستری و انجام 7 هزار و 300 عمل جراحی از دیگر خدمات ارائه شده است.
,مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان گفت: در این مدت 5 هزار و 500 کودک در استان زنجان متولد شده است.
,محمدی با بیان اینکه 41 هزار مورد سالمند خارج از نوبت ویزیت شده اند، افزود: خدمات لازم به افرادی که به مراکز درمان این سازمان مراجعه می کنند، ارائه می شود.
,انتهای پیام/پ
,,
]
ارسال دیدگاه