مسئول سازمان بسیج حقوقدانان سیستان و بلوچستان:

گسترش مراکز علمی حقوق پس از انقلاب / مشاوره حقوقی رایگان توسط بسیج حقوقدانان در زاهدان انجام می شود

گسترش مراکز علمی حقوق پس از انقلاب / مشاوره حقوقی رایگان توسط بسیج حقوقدانان در زاهدان انجام می شود
مسئول سازمان بسیج حقوقدانان سیستان و بلوچستان از افزایش مراکز علمی حقوق پس از انقلاب خبر داد و گفت: به مناسبت گرامی داشت دهه فجر مشاوره رایگان توسط بسیج حقوقدانان انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل ازدادمردان،سرهنگ رضا لک زایی مسئول سازمان بسیج حقوقدانان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ما ضمن گرامی داشت ایام دهه فجر اظهار داشت: با توجه به پیروزی انقلاب و استقرار احکام اسلامی در سطح جامعه در بخش حقوقی و قضایی نیز تغییراتی نسبت به نظام فاسد شاهنشاهی ایجاد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان،,

وی تغییر قوانین مطابق با شرع مبین اسلام، گسترش مراکز علمی حقوق، افزایش سطح علمی و معرفتی قضات وکلا و سردفتران و افزایش سطح حقوقی جامعه را از جمله این تغییرات برشمرد.

,

لک زایی بیان داشت: روحانیت و افراد مختلفی از جمله شهید بزرگوار سید محمد تقی طباطبایی با فعالیت های روشنفکرانه خود در قبل از انقلاب و کمک به تسلیح انقلابیون نقش موثری در پیروزی انقلاب اسلامی ایفا کردند.

,

وی در بخش دیگری از سخنان خود از ویژه برنامه های سازمان بسیج حقوقدانان در دهه فجر خبر داد و افزود: دیدار با خانواده شهدا، کوهنوردی بسیجیان، نشست های سرگروههای صالحین و مشاوره رایگان بخشی از ویژه برنامه های سازمان بسیج حقوقدانان است.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه