بلوک سیلندر و سرسیلندر موتور۴۵۷ استاندارد یورو ۴ در ساوه رونمایی می شود

بلوک سیلندر و سرسیلندر موتور۴۵۷ استاندارد یورو ۴ در ساوه رونمایی می شود
امروز با حضور صالح نیا معاون وزیر صنعت برای ولین بار در کشور از بلوک و سرسیلندر موتور۴۵۷ استاندارد یورو ۴ در ساوه رونمایی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا زاوشی مدیر کل صنعت ومعدن وتجارت استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب با اعلام این خبر گفت:بلوک سیلندر وسر سیلندر موتور ۴۵۷ که با استاندارد های یورو ۴ تولید شده است برای اولین بار در کشور در شرکت ریختگری ایران در ساوه توسط مهندسان ایران طراحی وساخته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,


وی با تاکید بر اینکه تولید این بلوک ها کاملا بومی و داخلی است، اظهار کرد: از این سیلندر ها و سر سیلندر ها در موتور کامیون ها استفاده می شود که برای اولین بار در ساوه تولید شده است.

,
,


وی از حضور مهندس صالح نیا معاون وزیر صنعت ،معدن وتجارت در این مراسم خبر داد و افزود:در این مراسم علاوه بر مهندس صالح نیا،مهندس هاشمی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ،هاشم یکه زارع مدیر عامل ایران خودرو،مدیر عامل شرکت های بهمن و ایرانیان وبرخی مسئولین استانی حضور دارند.

,
,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه