جهاد علمی دانشمندان هسته ای کمتر از جنگ در جبهه ها نبود / جرم دانشمندان هسته ای ما تواضع ،ایمان و عبادت بود
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : جهاد علمی که دانشمندان هسته ای انجام دادند کمتر از جهاد رزمندگان ما در جبهه های جنگ نبود و البته که مبارزه بزرگی بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما ؛ دکتر سید محمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی امشب 19 بهمن ماه در مراسم یادواره شهدای هسته ای که در مسجد حضرت امیر (ع) گرگان برگزار شد گفت : خون شهدای ما تاثیرات خود را در منطقه بر جای گذاشت و امروز ما می توانیم این حس مقاومت را در لبنان وسوریه و عراق و یمن ببینیم .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,دکتر حسینی گفت : جهاد علمی که دانشمندان هسته ای انجام دادند کمتر از جهاد رزمندگان ما در جبهه های جنگ نبود و البته که مبارزه بزرگی بود.
,وی با اشاره به دکتر علیمحمدی تصریح کرد: دکتر علیمحمدی استاد دانشگاه تهران نخستین فردی بود که در داخل کشور مدرک دکتری فیزیک اخذ کرد و دانشگاه های خارج از کشور آرزوی داشتن چنین فردی را داشتند اما آنها تحصیلکرده داخل و جزو افتخارات نظام بودند .
,همانطور که شهید علی محمدی در مسائل علمی دقیق بود در کنار آن به سایر مسائل هم اهمیت می داد ، همسر شهید نقل می کرد در آخرین سفری که به مکه داشتیم ؛ این سفر بهترین هدیه معنوی برای من بود زیرا در این سفر همسرم تمام اعمال و فلسفه حج رابصورت لذت بخشی توضیح می داد و این بهترین خاطره من بود.
,وزیر ارشاد دولت دهم اظهار کرد: مجید شهریاری استاد مهندسی هسته ای ایران وقتی که به شهادت رسید همسرش در کنارش بود و این سند جنایات صهیونیست ها و مظلومیت ماست .
,سید محمد حسینی افزود: دانشمندان هسته ای ما جرمشان ایمان ، تواضع ، فروتنی ، عبادت و اخلاص بود و نکات ظریفی از این عزیزان وجود دارد که به دلیل برخی مصالح کشور از گفتن آن عاجزیم .
,حسینی با بیان اینکه مرگ در بستر برای این عزیزان کم بود خاطرنشان کرد: امثال احمدی روشن ها و سید احسان حاجی حتم لو ها دارای شایستگی شهادت بودند و اگر این شایستگی وجود نداشت خداوند این رسالت را به آنها واگذارنمی کرد.
,وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نام دانشمند هسته ای داریوش رضایی نژاد گفت : رضایی نژاد در 20 بهمن سال 65 در آبدانان ایلام متولد شد یعنی امشب تولد داریوش رضایی نژاد است .
,حسینی گفت : وی از کودکی دارای هوش و استعداد زیادی بود و کارهای اجرایی و تحقیقاتی بزرگی را انجام داده بود اما مزدوران خبیث او را در مقابل چشمان آرمیتای 5 ساله و همسرش به شهادت رساندند که این نشانه قساوت و بی رحمی آنهاست .
,وی تاکید کرد: اینها حجت خدا در روی زمین هستند و اگر ما وظیفه خودمان را به درستی انجام ندادیم باید پاسخگو باشیم .
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه