تصاویر رونمایی از اولین بلوک سیلندر و سرسیلندر موتور 457 بنز ساخت ایران
محمدرضا سروش مدیرعامل گروه خودروسازی بهمن در این مراسم گفت: سیلندر و سرسیلندر موتور 457 از به روزترین موتورهای شرکت مرسدس بنز آلمان است که در شرکت صنایع ریختهگری ایران بومی سازی شده و با راهاندازی خط تولید آن، کشور از واردات این موتورها بینیاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نارخبر، محمدرضا سروش مدیرعامل گروه خودروسازی بهمن در این مراسم گفت: سیلندر و سرسیلندر موتور 457 از به روزترین موتورهای شرکت مرسدس بنز آلمان است که در شرکت صنایع ریختهگری ایران بومی سازی شده و با راهاندازی خط تولید آن، کشور از واردات این موتورها بینیاز می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر,,
وی با اشاره به نقش تحریم ها و عدم حضور آلمانی ها در سال 85 ، بیان کرد: وقتی تحریم ها تصویب شد مدیران شرکت صنایع ریختهگری ایران اجرای این طرح را با اتکا به دانش داخلی در برنامه کاری خود قرار دادند و همه مراحل طراحی ، مدل و ساخت این بلوک را بدون مشارکت آلمانی ها انجام دادند.
,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه